10 Godina PokerStars-a

POKERSTARS SLAVI 10. GODIŠNJICU POSTOJANJA I IGRAČIMA NUDI VIŠE OD 10.000.000 $ U NAGRADAMA

2.11.2011. – Ovog prosinca PokerStars slavi 10. godišnjicu postojanja, a okrugli će rođendan proslaviti nizom promocija i turnira koji igračima donose više od 10.000.000 dolara u nagradama, uključujući i 100 godišnjih odmora iz snova na Bahamima gdje će se održati PokerStars Caribbean Adventure.

PokerStars je jučer najavio dva događaja, a o ostalim promocijama obavijestit će tijekom nadolazećih tjedana. Proslava 10. godišnjice PokerStarsa uključivat će različite događaje i promocije, od kojih će se većina održati od 1. do 18. prosinca, a igrači će moći sudjelovati u turnirima, ali i u neturnirskim igrama s velikim rasponom uloga – od mikro pa sve do igara na najvišim razinama.

“Zadivljujuće je da je već prošlo 10 godina! Veoma sam ponosan na svoju suradnju s PokerStars-om, a proslava 10. godišnjice izvanredna je i posebna prilika! “, rekao je Team PokerStars Pro Daniel Negreanu. “Igrače očekuje veliki broj novčanih nagrada za budžete svih veličina, uz dodatne poklone, ali i Sunday Million koji garantira 10.000.000 $.”

PokerStars godisnjica

PokerStars godisnjica

Darovanje paketa za PokerStars Caribbean Adventure

Proslava započinje s promocijom “Darovi za 10. godišnjicu” – nizom freeroll turnira koji će igračima omogućiti da se kvalificiraju za PCA Tjedno finale i osvoje jedan od čak 100 paketa u vrijednosti od 15.000 $, a koji ih vode na 9. godišnji PokerStars Caribbean Adventure na Paradise Islandu na Bahamima od 5. do 14. siječnja 2012. Uz to, igrači mogu osvojiti i 10.000 različitih novčanih nagrada.

Freeroll turniri održavat će se na PokerStarsu svakih 10 minuta, a igrači mogu sudjelovati u jednom freeroll turniru dnevno. Deset najboljih igrača na svakom turniru kvalificira se izravno u Tjedno finale. Igrači također mogu sudjelovati u kvalifikacijskim turnirima za FPP (bodovi za vjerne igrače) bodove i satelitima s buy-inom već od 1 $.

PokerStars 10.000.000 $ Sunday Million!

Drugi veliki događaj koji se ovom prilikom najavljuje je slavljenički 10.000.000 $ Sunday Million. PokerStars, povodom svoje 10. godišnjice, igračima nudi najveću ikad garantiranu ukupnu nagradu na svom najpoznatijem tjednom događaju, uz uobičajeni buy-in od 215 $. Igrači se za ovaj rekordni turnir mogu kvalificirati na različite načine, uključujući i satelite od 1 $, tako da već za 1 $ mogu osvojiti prvu nagradu u vrijednosti većoj od milijun američkih dolara.

U narednih nekoliko tjedana, PokerStars će otkriti detalje ostalih nevjerojatnih promocija i događaja kojima se igrači mogu veseliti. U međuvremenu na http://www.pokerstars.com/hr/poker/promotions/10th-anniversary/ mogu saznati više informacija o proslavi 10. godišnjice PokerStarsa.

update:

POKERSTARS ĆE POKUŠATI OBORITI GUINNESSOV SVJETSKI REKORD ORGANIZACIJOM NAJVEĆEG POKER TURNIRA IKADA

7. studenog 2011. – Organizacijom najvećeg poker turnira na svijetu PokerStars će 4. prosinca, u sklopu proslave 10. godišnjice postojanja, pokušati oboriti Guinnessov svjetski rekord okupljanjem više od 150.000 igrača na online tuniru.

Trenutni svjetski rekord postavljen je 2009. na PokerStarsovom turniru u kojemu je sudjelovalo 149.196 igrača. Na turniru s buy-inom od 1 $ pobijedio je njemački igrač ‘oskar69’ osvojivši prvu nagradu u vrijednosti od 50.000 $.

Najnoviji pokušaj obaranja svjetskog rekorda započet će 4. prosinca 2011. u 18 i 30 CET (12:30 ET), a igrat će se No Limit Hold’em s buy-inom od 1 $. Ukupna garantirana nagrada iznosi 250.000 $, a prva nagrada od garantiranih 50.000 $ iznimno je velika za turnir s buy-inom od samo 1 $. Uz to PokerStars nudi i nagrade od 10 $ za natjecatelje koji uspiju izbaciti Team PokerStars Pro igrače sa stola.

“Sudjelovanje u obaranju svjetskog rekorda uzbudljivo je i jedinstveno iskustvo,” izjavio je Team PokerStars Pro Bertrand ‘ElkY’ Grospellier, koji drži osobni Guinnessov svjetski rekord za najveći broj online poker stolova odigranih tijekom jednoga sata (62 stola sa zaradom od $23.60). “Veselim se novom izazovu 4. prosinca. Bit će odlično vidjeti tako veliki broj igrača koji su se okupili na najvećoj svjetskoj poker stranici kako bi se upisali u povijest.

Odgovori