888poker, novi software i promocije

Instalacija ovog softwarea je vrlo jednostavna, ne trebate nikakvo posebno znanje i umijeće ako ste početnik.
Nakon registracije i logiranja u poker sobu otvara Vam se lobby za početnike u kojem Vam se nudi cash stolovi i SNG turniri za minimalnom uplatom. Nije loše za početnike, ali preporučamo Vam da kliknete na ‘All Games‘ kako bi dobili uviđaj u sve igre i sve stolove.


Klikom na ‘Quick seat‘ dobiti ćete priliku da si samo odredite što želite igrati. Možete birati između vrste limita za cash igru, ili SNG turnir ukoliko želite njega odigrati.

Ukoliko ste odabrati cash table, možete dalje birati s koliko protivnika želite igrati, 10, 9 ili 6, te odabrati željeni stejk, tj SB i BB ( Small Blind i Big Blind)

Ukoliko ste odabrali SNG turnir možete birati između HU turnira, 6, 10 ili čak DoN turnira ( Double or Nothing), te odabrati željeni buy inn.

Klikom na tab ‘My favorites‘ dobivate još veću mogućnost kontroliranja stolova. Od vrste igre, limita pa sve do formata stola, da li će on biti brz, Jackpot ili će pak biti normalni stol za igru.

Pod tabom ‘All games‘ imate uvid u sve igre i sve turnire, ovisno o odabiru. Hold’em, Omaha, Stud, SNG, Tournaments. Kliknete na željeni odabir i ispiše Vam se cijela lista mogućih soba za igru.

Što se tiče SNG turnira, soba nudi velik broj opcija. Od brzih HU turnira, do 6 ljudi pa čak i onih od 3 natjecatelja u kojem pobjednik nosi sve. Double or Nothing je gotovo uvijek u tijeku, trebate čekati oko minute da se stol napuni, naravno ovisi o buy innu, ali ovi do desetak $ se prilično brzo napune.

Što se tiče turnira, nudi se veliki izbor GTD turnira, od 100 GTD preko 300 GTD do 10 000 GTD i to za svega nekoliko dolara.

Soba nudi i satelit na Aussie Millions turnire.

Što se tiče same igre, dijeljenje karata je dosta brzo pa se ne mora dugo čekati. Na svakom stolu s gornje desne strane imate mogućnost odlaska na drugi stol s istom veličinom blindova i to samo jednim klikom, što je u neku ruku dobro. Klikom na Table options možete birati opcije vezane za stol, chat i ostalo, kao i u većini drugih soba, pa tako i o sjedalu na kojem želite biti.


Najzanimljivije što nude je takozvani 3D poker, u kojem je stol i sve oko njega u 3D formatu, ali Vam za to trebaju posebne naočale, takozvane 3D naočale. One iste koje su se davale u novinama ili koje vam daju u videoteci.

Ova poker soba Vam nudi i dosta promocija vezanih ud prvu uplatu, tako ćete, ako uplatite svoj prvi novac dobiti 25% instant bonus vašeg buy inna, ali i ostalih 75% ćete moći izvući i to tako što ćete skupljati bodove. Svakih 10 bodova je 1$. Prilikom igre, iznad vašeg imena imate bonusmetar koji Vam u svakom trenutku govori na koliko ste posto ostvarenog bonusa.

$50k First Depositors’ Challenge

888 Poker Vam omogućava da sudjelujete u 50,000$ First depositors freeroll turniru.
Sve što trebate napraviti je napraviti svoj prvi depozit između četvrtka i srijede i sudjelujete u turniru koji se odigrava u petak 19:00 GMT. Kliknete ‘Challengers‘ tab i buy in je ‘free’ za igrače koji su napravili svoj prvi depozit.

Ne samo da 888 Poker nudi veliki serijal od 7 Welcome bonus od 500$ Depozitor Freeroll, na kojem možete uzeti dio od 3500$, možete sudjelovati u podjeli 1000$ na „free-and-exclusive-to-depositors $1,000 Depositors’ Freeroll.“

Možda najzanimljivije zvuči da možete s 8 centi doći do nekoliko tisuća dolara ili do nekih drugih nagrada kao što su iPad, Sony kućno kino ili e-čitači. Sve to ako igrate 3D poker.
Do 15,000 dolara možete i ako odigrate 10 SNG turnira od minimalno 1$ ili ako se pridružite igračima na 888 Poker mreži.


Odgovori