Produženje Akcije na Full Tilt pokeru: besplatnih $10 bez uplate

Produženje Akcije na Full Tilt pokeru: besplatnih $10 bez uplate do 30.6.2013

Novi igrači koji dolaze na Full Tilt poker sobu imaju mogućnost dobiti $10 potpuno besplatno, bez ikakve uplate ili prijenosa novčanih sredstava. Pročitajte kako.

Full Tilt Poker freeSvaki novi igrač koji klikne ovdje i preuzme Full Tilt poker i napravi novu račun, dobiti će $10 (BEZ IKAKVE UPLATE NOVCA) u slijedećem obliku:

2 x $2 za cash game
2 x $1 za Sit & Go turnire
2 x $0.50 za Sit & Go turnire
1 x $2.20 za bilo koji MTT turnir
1 x $1.10 za bilo koji MTT turnir

Svaka ova ulaznica omogućava Vam da osvojite novac i napravite bankroll za daljnju igru. Ulaznice vrijede više od $10 a mogu se iskoristiti na ‘New to the Game’ stolovima koji su napravljeni za igrače koji su novi u poker svijetu, odnosno novi na Full Tilt pokeru. Naravno, možete iskoristiti i na ostalim stolovima.

Nakon prijave proći će maksimalno 6 sati dok ne dobijete ulaznice. Vaše ulaznice za cash stolove ističu 7 dana nakon dana registracije, tako da bi bilo najbolje da ih iskoristite odmah, dok ostale ulaznice traju 30 dana.

Naša preporuka je da igrate na stolovima za početnike koje smo gore naveli, jer će te lakše doći do novca ukoliko znate poker pravila.

Klikni ovdje za bonus.

Ako se odlučite napraviti uplatu, dobiti će te 100% bonusa na uplatu do $600, deset ulaznica na $50 000 First Deposit Freeroll seriju i besplatni ulaz na turnir po odabiru u rubrici ‘New to the Game’ real-money Sit & Go turnir u vrijednosti $2.25.

Na Full Tilt pokeru se događaju najbolji cash mečevi, te ih možete pratiti uživo. Hus Hansen, Isildur1, Tom Dwan i mnogi drugi.

Odgovori