Alec “traheho” Torelli obavio razgovor s Philom Hellmuthom

Bivši online, sada live, igrač Alec “traheho” Torelli, nedavno je obavio razgovor s poker legendom Philom Hellmuthom, osvajačem 14 WSOP narukvica. Razgovor se vodio u nedavno održanoj cash igri u sklopu ‘Poker Night in America’

Bez obzira što je Alec ‘proizvod‘ online poker generacije, jasno je kako Torelli veoma poštuje Hellmutha i njegovu živu igru – bar tako kaže na svom blogu: ‘nitko ne može osvojiti 14 narukvica bez da zna nešto što drugi ne znaju.’

U ovom je razgovoru Phil rekao da je njegovo čitanje protivnika najvažnije u njegovoj igri, čak veći nego korištenje matematike. U razgovoru oko online genijalaca kaže kako su svi oni matematički genijalci ali kako ne bi uspjeli u pokeru uživo.

Također kaže kako je svjestan koliko je socijalno osvješten, te ga je zbog toga već 40 godina u samom vrhu poker svijeta. Svjestan je kako drugi igrači vide njega i kako igraju protiv njega – što čini njegove odluke lakšima. Kaže kako mu je puno ljudi reklo da je napravio neka lijepa zvanja u igrama, bez obzira da li su ga gledali ili igrali protiv njega. Dodao je kako misli da je druge igrače strah blefirati u igri protiv njega.

Dvije stvari protiv kojih se morao boriti su njegov ego i izdržljivost. Ego je nešto što je dobro apsolvirao jer je shvatio da bez potpore njegove žene ne bi mogao toliko toga napraviti, no još mora puno raditi na izdržljivosti.

Cijeli razgovor pogledajte nešto niže.

Odgovori