Alexa Fisher je sedmogodišnjakinja koja pobjeđuje u pokeru.

Alexa je još sa 3 godine pokazivala zanimanje za brojeve te je počela učiti sa špilom karata. Sa 3 godine je preko televizije shvatila svoju povezanost sa igraćim kartama. Vidjela je Texas Hold’em i htjela ga je naučiti. Sada ima 7 godina i već zna svaku Poker igru, a najdraža joj je Omaha, a najdraža igračica joj je Barbara Enright.

Evo što kaže mlada pokerašica: “I know how to shuffle and deal the cards, raise, check, fold, and bluff. I also know how to play deuce-to-seven lowball, H.O.R.S.E., and badugi. I can now play any poker game with the best poker players in the world!”
Što bi u slobodnom prijevodu značilo: „Znam miješati i dijeliti karte, povisiti ulog, checkirati, foldati i blefirati. Također znam igrati deuce-to-seven lowball, H.O.R.S.E., and badugi. Mogu igrati bilo koju poker igru sa najboljim igračima na svijetu.“

Alexa je igrala u nekoliko humanitarnih poker turnira, a sve je počelo sa Schertz Humane Society turnirom. Postala je „slavna“ za vrijeme televizijskog showa Great Day SA gdje je pokazala svoje umijeće igranja pokera.

Ove godine posjetila je Las Vegas za vrijeme školskih praznika te je otišla u Rio u nadi da će upoznati svoje najdraže poker igrače, ali neki od najboljih igrača su htjeli nju upoznati. Dobila je 5 kapa i 4 potpisane majice kao i dosta fotografija.

Upoznala je Phil Hellmutha, Todd i Doyle Brunsona i Johnny Chana.

Pogledajte Intervju sa Alexa FisherOdgovori