Andrew Feldman

U samo 8 mjeseci, novo lice poker scene Andrew Feldman uložio je nekoliko stotina funti kako bi izgradio bankroll od 100,000$ u online pokeru. No nakon 24 sata potrošio je cijeli iznos, tada mu je bilo samo 18 godina.

Najveći problem bio je roditeljima reći da je izgubio sav novac za koji su mu rekli da podigne, no on je bio toliko uvjeren u sebe te je nastavio igrati da i dalje pobjeđuje, no ispostavilo se drugačije. Na cijelu situaciju su mu rekli da se više ne kocka te da se fokusira samo na školu te upiše faks. No on je razmišljao samo na igranje pokera, nasuprot tome što je išao na savjetovanja anonimnih kockara. Želio je samo jedno i to vratiti se pokeru jer je znao da ima potencijala uspjeti. Želio je još jednu priliku.

Kako je sudbina donijela svoje, Feldman je našao nekoliko stotina funti što je dobio rakeback – a na jednoj od stranica na kojoj je igrao te se vratio grindanju.

Nakon samo jednog dana uspio je izgraditi bankroll na 1000 funti, nakon tjedan dana na 10,000 funti, te do kraja mjeseca došao je do bankrolla od 30,000 funti nakon čega su ga roditelji natjerali da podigne većinu. Ostavili su mu 5,000 funti te je morao proći testove koje je imao, što je i učinio. Nakon toga je prihvaćen na fakultet, no jedina mu je želja bila igrati poker.

Točno to je i učinio, igrao je srednje stake – ove na online pokeru, tako je došao do live turnira GUKPT ( Grosvenor UK Poker Tour ) završivši na 12. mjestu, tako je osvojio 250,000 $ 2007. godine na 888.com UK Open – u. Nakon takvog uspjeha bio je pozvan na druge turnire kao Poker Den cash igra gdje je završio kao najveći pobjednik, također je snimio nekoliko TV turnira kao i poznatu Full Tilt Poker cash igru.

Sve što je naučio o pokeru je stekao vlastitim iskustvom nije nikada pročitao nikaku knjigu o pokeru.

Nakon što se pokazao kao jako talentirani igrač počeo ga je Full Tilt Poker sponzorirati, te su mu glavni ciljevi bili live turniri, a nakon toga high stake cash igra.

Tako se pokazao na cash game igri gdje je mjerio snage sa poker divovima kao što su Phil Ivey, Patrik Antonius Tom Dwan i ostalim high stakes igračima.

Odgovori