Antanas “Tony G” Guoga se priključio PartyPoker timu

Party nastavlja dodavanje na već impresivan sastav, objavljeno je u četvrtak da je profesionalni pokerš Antanas “Tony G” Guoga potpisao ugovor o sponzorstvu sa PartyPoker-om.

Guoga, koji je bio na čelu međunarodne poker scene u prošlom desetljeću, prvi put će se pokazati u timu PartyPoker na Aussie Millions, koji je započeo jučer i jedan je od glavnih ne-Američkih poker turnira na rasporedu. Prema Tonyjevom novom blogu na PartyPoker-u, on će sudjelovati na $100.000 Challenge-u, turnir je zakazan za početak dana prekosutra 23ćeg Siječnja koji je privukao neke od najzvučnijih imena i jaku konkurenciju kao npr. Howarda Lederera. Tony G će se pridružiti kolegama već postojećim članovima PartyPoker tima Bodou Sbrzesnyju i branitelju Aussie Millions naslova prvaka Scottu Stewartu zajedno s 43 druga kvalifikanta iz PartyPoker Aussie Millions za Main Event turnira. AUD $10,000 buyin turnir počinje 24tog Siječnja i bit će emitiran na Fox Sports Net.

Kao dio novog sponzorskog dogovora, Guoga će također sudjelovati drugim PartyPoker događajima, gotovo sigurno na PartyPoker.com Premier League IV. Ovaj turnir na koji je moguće doći samo pozivnicom se treba održati u veljači u Las Vegasu i uključuje druge igrače poput našeg Dragana Galića, međuostalijma Annette Obrestad, Luke Schwartz, JC Tran, David Benyamine, Roland de Wolfe, Yevgeniy Timoshenko, Phil Helmuth, Gus Hansen, Dave Uliott, Vanessa Rousso, Joe Cada, Phil Laak ili Daniel Negreanu.

Guogine vlastite poker stranice, TonyGPoker.com, će biti spojene u PartyPoker obitelj.

“Mi smo oduševljeni s Tonyjem priključenjem na PartyPoker tim”, komentirao je glasnogovornik PartyGaming-a o najnovijem transferu i akviziciji. “Tony je bez sumnje jedan od najvećih poker likova u igri. Također smo sretni zbog preuzimanja stečene imovine TonyGPoker-a i radujemo se pozdraviti nove igrače.

Guoga sigurno ima sposobnost da se bori prsa u prsa sa najvećim imenima za stolom i pritom pobjedi. Njegova životna zarada na turnirima trenutno prelazi ukupno gotovo 4 milijuna dolara uključuju WPT Bad Boys II of Poker prvenstvo u 2006. Također, bio je drugoplasirani u 2006 PartyPoker Interkontinental Poker prvenstvu u Las Vegasu i 15 puta je unovčio na WSOP.

Guoga je sa svojim filantropskim naporima zaradio mnogo poštovanja od igrača i navijača. Nakon što je osvojio prvu Asian Poker Tour (APT) u Singapuru 2006te, Tony G je donirao pola nagrade u dobrotvorne svrhe, a nakon što je skinuo preko 200.000 $ na poker turniru u Moskvi 2007, cijelu nagradu je poklonio za obnovu Ruskih sirotišta.

Sa začinskim dodatkom Guoga, Team PartyPoker postaje strašan izazov u svijetu poker turnira. PartyPoker je u samom vrhu po popisu imena talenata u svom timu. Uz Guogu, Sexton, Sbrzesny, Scotts, ostali članovi tima PartyPoker uključuju francuza Remy Biechel, Englesza Ian “Raiser” Frazer, Brazilca Felipe “Mojave” Ramos.

Odgovori