Balkan Poker Club popunjen

Ne očajavjate odmah. Za sve Vas koji se niste uspjeli prijaviti za Balkan Poker Club imamo iznenađenje

THPKR i Balkan Poker Club Vas pozivaju da se učlanite u Balkan Poker Club 2. Ovaj novo nastali poker club biti će za sve članove koji se nisu stigli prijaviti u Balkan Poker Club.

Napraviti ćemo dvije lige. Prva liga će biti Balkan Poker Club, a 2. liga će biti Balkan Poker Club 2. Svi igraći iz BPC2 imati će mogućnost napredovanja u BPC na kraju svakog mjeseca. Ovisno o broju igrača najbolji će napredovati.

Do 10 igrača: napredovati će samo jedan. Od 10 do 20: napredovati će 2 i tako do maksimalno 5 igrača svakog mjeseca.

Svaki dan će se igrati turniri. Igrač ili igrači s najviše poena u BPC2 ligi pridružiti će se BPC ligi, a oni najlošiji u BPC ligi spustiti će se u BPC2.

Osim što ćemo na taj način učiniti BPC ligu veoma aktivnom, učiniti ćemo ju i zanimljivom dodavajući svako toliko neku nagradu. Nagrade će biti samo za igrače iz BPC lige, dok će igrači iz BPC2 lige svoje nagrade morati zaslužiti igrom i ulaskom u viši rang.

Dok se ne formira polje boljih i lošijih igraća, oni koji su bolji, a zakasnili su na prijavu za BPC, morati će se malo potruditi, ali samim time će i lige biti zanimljivije.

Stvoriti ćemo najzanimljiviju poker ligu na Balkanu i Skype chat room sa poker igračima iz BPC i BPC2 lige koji će moći raspravljati o bilo kojoj temi.

ID BPC2 je: 148365, a Invitation code je: THPKRCRO2

Sezona starta 1.2.2011 i traje do 30.2.2011. Svaka slijedeća sezona počinje prvog u mjesecu i traje do zadnjeg u mjesecu.

Zaigrajte s nama na Poker Stars sobi. Prijavite se putem ovog linka

Za sve informacije možete nas kontaktirati na: [email protected] ili preko Skypea: vaslegas

home game

Odgovori