Bet365 Poker

Soba na iPoker mreži kod nas popularan Bet365 ali samo za one koji se vole kladiti jer zbog najvećeg bonusa za klađenje od 100€ i vrlo dobrih kvota pogotovo na nogomet ima dosta pobornika iz Hrvatske i iz regije iako nije na Hrvatskom jeziku, sve je jednostavno i jasno za korištenje.

Ovdje smo ipak da pričamo o pokeru i zato bi se osvrnuo na Poker bonus koji iznosi $500 za nove igrače. Srijedom u 19 sati imaju freeroll od $500 dolara a uskoro će i THPKR organizirati freerollove za svoje igrače. Zato se možete odmah registrirati. Kako bi ste bili prijavljeni kao netko tko je došao preko THPKR-a i time ostvarili pravo na exkluzivne freeroll i GTD turnire.

Valja napomenuti i VIP sustav bodovanja koji svakog igrača nagrađuje u novcu ili ulaznicama na poker turnire u višestrukoj vrijednosti. Bodove skuplja svaki igrač, na primjer 15 poena (MPs) dobije svaki igrač za $1 tournament fee-a. U cash game za svaku rejkanu ruku od $1 igrač dobiva 4.8 poena. Također Bet365 ima i standardne pogodnosti iPoker mreže od promociaj tipa Jackpot Sit and Go’s pa do $250,000 Guaranteed Big Sunday turnira na koji se možete kvalificirati sa malih satelita. Sam bonus od $500 Vam se odpušta na račun po $10 svakih 1,200 poena (MP) što je vrlo dobro ako ste cash game igrač brzo će te ga počistiti.

Odgovori