Beta Test sa Freerollovima svakih 15 min

U potrazi smo za igračima beta testerima našeg partnera novog poker klijenta. Kao nagradu dajemo freeroll-ove 4 puta u sat vremena. Prize pool je od 10$ do 1,000$; ovaj veći se održava mjesčno u 20:00 (CET) svakog prvog u mjesecu.

Sve beta zarade koje ostvarite igrajući su bonus za vas jer ujedno testirate software; i sav taj bonus će se moći promjeniti za pravi novac čim sajt starta oficialno i izađe iz bete u proljeće 2010 godine.

State-of-art gaming platforma (software) je nešto posebno i zanimljivo ujedno još nije viđeno na internetu. Ta mala BETA za sada je samo aperitiv naspram onoga što očekujemo izbaciti 2010.

Uključi se i ti u beta projekt u jednostavna 3 koraka:

1: Klikni ovdje da posjetiš download stranicu i skineš software
2: Instaliraj i odaberi “Create New Account” odmah na ulazu (login screen)
3: U polje markirano kao “Referral Code”, upiši code: thpkr – time će te uz pristup svim beta freerolovima ostvariti pravo na pristup dodatnim thpkr freerollovima, prvi je planiran 17tog u nedjelju a točno vrijeme ćemo vam još javiti uz sve to dobivate pravo na nevjerovatnih 50% rakeback bonus čim stranica krene live!!.

Zabavite se i sretno!

Beta Freerolls

2 komentara

  1. Dejan napisao:

    Pozdrav!Instalirao sam software ali kada ga pokušam pokrenuti doubleclickom na ikonu na desktopu pojavi se poruka: Internal error:Failed to initialize Direct3D.Što da radim?BTW vidio sam da tražite pisce pa vam se nudim;kladionice(brick and mortar&online),casinoi(roulette i BJ),skill games i poker roomovi mi nisu strani pa ako vam mogu kako pomoći…

    • Root napisao:

      Program je u beti i prvi put je bila ovakva navala igrača zato je jednostavno puko, freeroll će se ponoviti… a za ostala pitanja ispunite kontakt formular. Hvala

Odgovori