BREAKING: Potvrđeno je, Pokerstars kupuje Full Tilt Poker

Upravo sada saznajemo da je United States Department of Justice (DOJ) odobrio prodaju Full Tilt Pokera Pokerstarsu tako se završava financijsko kriminalna drama koja traje već 15 mjeseci.

Kako smo najavili još u travnjuPrema Forbsu Pokerstars će izdvojiti i staviti na raspolaganje $184 milijuna dolara za sve igrače koji nisu državljani SAD-a i tako će svi moći doći do svog novca najkasnije u sljedećih 90 dana. (svi američki igrači u međuvremenu će moći zatražidi da se i njihov novac isplati uz neke kompenzacije)
Full Tilt Pokerstars
PokerStars će također platiti $547 milijuna dolara u sljedećih tri godine američkoj vladi za podmirenje dugova državi i sudskih troškova.

Pokerstars se sada nada da će ući na Američko tržište ponovo kao jedan jedini i najjači pošto postoje naznake da će se regulrati poker tržište u SAD-u, no doznajemo da Pokerstars neće odustajati od Full Tilt Pokera kao branda.

Mark Scheinberg, predsjednik PokerStars, je rekao: “Oduševljeni smo što smo stavili ovo pitanje iza nas, a isto tako osigurati našu sposobnost za rad u Sjedinjenim Američkim Državama kad propisi to dopuste. Taj rezultat pokazuje našu globalnu lidersku poziciju u online poker industriji, i našu predanost radu s vladama i regulatora kako bi se osiguralo najvišim standardima zaštite za igrače. “

U međuvremenu, Full Tilt će biti ponovno pokrenut u većini tržišta s “regulatornog nadzora” prenesena na PokerStars. Drugim riječnikom Full Tilt će raditi punom parom kao što je radio i prije, svi igrači iz Hrvatske i regije moći će doći do svog novca, a ujedno će biti će otvoren za nove igrače. Točan datum početka rada tilta ne znamo ali čim se nešto sazna bit će te obaviješteni, prvi u regiji kao i uvijek.

3 komentara

  1. DADOCRO napisao:

    daj pareeeeeeeeeeeee xD

  2. mlin89 napisao:

    Da li cu ja i dalje imati isti pin i sve kako sam i prije imao na full tiltu. I da li ce mi novac ostati na racunu do kojeg vec nemogu vise od godine dana?

  3. poker holdem napisao:

    DA sve ostaje isto i novac će ti biti na računu

Odgovori