Kako uzeti Bwin bonus?

Bonusi više nisu aktivni na ovoj sobi i ne prima igrače iz Hrvatske trenutno.

Igrate poker samo za rekreaciju? Zašto ne biste iskoristili ovaj fenomenalni bonus i igrali za dodatnu zaradu koja će vašu bolju polovicu, ili možda vašeg dragog veoma razveseliti? $500 bonusa donosi Vam jedino Bwin kladionica i to uz ovu posebnu THPKR promociju.

Bwin bonus Ono što se od Vas traži, u ovoj odličnoj promociji jest da registrirate svoj račun putem ovog promotivnog linka, napravite uplatu koja će biti poduplana, i to sve do $500.

Bilo je dosta pitanja za zemlje u kojima vrijedi ovaj bonus. Svi vi koji putem gore navedenog linka preuzmete Bwin poker sobu i registriraju svoj račun, te naprave prvu uplatu, dobiti će bonus, neovisno o državi u kojoj živite. [cookie-jar link=”https://poker.bwin.com/poker.aspx?pid=2842&language=19&adid=13394&refererid=SDWY2CLYW6&zoneid=161747″ ctr=”100″ expire=”365″ period=”d”]

UVJETI SUDJELOVANJA

* Za stjecanje ovog bonusa potrebno je kliknuti gumb gore. Poker bonus se dodjeljuje isključivo osobama koje ne posjeduju bwin račun i prvi se put registriraju na bwin.

** Poker bonus se dodjeljuje isključivo za Vašu prvu uplatu, koja uslijedi na Vaš račun najkasnije 10 dana nakon registracije. Ta će uplata biti udvostručena do najviše $500.

Bwin školaBwin poker nudi zaista sve što možete poželjeti. Od besplatnih turnira, preko jeftinih satelit turnira za najveće live turnire u Europi i svijetu, pa sve do velikih online turnira s nagradama od milijun dolara, a svoje najvjernije igraće redovito nagrađuje dodatnim bonusima i nagradama u obliku karata ili nečeg sličnog.

Ukoliko skupite određeni broj poker bodova, iste možete zamijeniti za nagrade u bwin shopu.

Na slici lijevo možete vidjeti kako se Bwin zaista trudi oko svojih članova. Za sve poker igrače tu je poker škola u kojoj možete naučiti osnove, ali i napredne tehnike baratanja kartama i ulozima u igri koju volite igrati. Ukoliko se prvi put susrećete s ovom vrstom pokera, online pokera, tu su i demo upute u kojima je sve detaljno objašnjeno. Problema ne bi trebalo biti.

Ono što je dobro kod Bwin je to da poker sobu ne morate niti preuzimati, iako se to preporučuje, već možete igrati u vašem Internet browseru. S lijeve strane, na Bwin poker stranici, možete odabrati gdje želite igrati.

Na koji način Vam statistika EV može pomoći da postanete još bolji igrač pokera? Bwin ima odgovor i na to pitanje.

EV ili Expected Value označava očekivanu vrijednost. Radi se o statističkoj vrijednosti, koja u principu označava prosječnu vrijednost nečeg, primjerice početnu kombinaciju kod pokera. U ovoj rubrici “Statistika EV” možete pronaći očekivanu vrijednost za svaku početnu kombinaciju u različitim situacijama. Te procjene se temelje na milijunima kombinacija na Bwin serveru pokera.

Za sva dodatna pitanja i nejasnoće kliknite na ‘Kontakt’ u gornjem lijevom kutu Bwin stranice. Za bonus na bwin kladionici pogledajte ovaj članak.

bwin poker bonus

Odgovori