Bwin poker vas vodi na World Poker Tour u Pariz

Eiffelov toranj, Slavoluk pobjede, Notre Dame, Louvre. Pariz je prepun fantastičnih zgrada i povijesnih spomenika. Sad imate šansu ispisati povijest ovog grandioznog grada i vratiti se s ogromnim iznosom na Vašem računu.

Main event paket od $15 000
buy-in od $11 150 za main event
$3 000 za smještaj/doručak/hospitality/članarinu za ACF
$850 za avionske karte/džeparac
Datumi putovanja: 03.09. – 11.09.2011.

Otputujte besplatno u Pariz. Odigrajte freeroll kvalifikacije i otputuje potpuno besplatni u grad ljubavi. Od Vas se jedino očekuje da do 20.08. uhvatite finale.

Ova ruta je besplatna, a ni ostale rute nisu skupe. Ovdje možete pokazati koliko ste izdržljivi i borbeni, jer te dvije vrline će Vam trebati za WPT Pariz. Iako i sam grad nudi beskraj ljepota, mi Vas ipak želimo vidjeti za finalnim stolom, a ne u nekom elegantnom francuskom restoranu.

WPT Freeroll

WPT Freeroll

Ostali turniri koje preporučujemo našim igračima su freeroll turniri. Neki igraju ove turnire vrlo ozbiljno, dok neki samo rekreativno, no svi će vam htjeti uzeti čipove. Izdržite kad drugi više ne mogu te se pohvalite prijateljima s rezultatom za pamćenje.

Na svakom od naša dva dnevna Freeroll turnira možete osvojiti nagrade u ukupnoj vrijednosti od $1.000 u obliku bonus novca i turnirskih karata, npr. za našu seriju turnira Lucky Dollar. A za nagradu Vam je dovoljan jedan jedini poker bod, na način što ćete zaigrati u stvarni novac.

Ovako ste u igri:

Zaigrajte dnevno u 17:00 h (GMT+2) i 22:30 h (GMT+2).
Plasirajte se među 400 najboljih i uzmite svoj dio $1.000 vrijednog nagradnog fonda.
Sakupite 1 poker bod kako biste unovčili nagradu.

freeroll

freeroll

Ukoliko sad preuzmete bwin preko ovog promotivnog linka dobiti ćete 10 karata za Rookie Challenge, $500 bonusa i 1000 Market bodova koje možete potrošiti u bwin marketu.

Odgovori