Recenzija Bwin pokera

Limiti I Rake
Za No Limit Texas Holdem stolovima limiti su organizirani tako da budu atraktivni svim igračima, od početnika do onih naprednijih.

Bwinov Poker ima maksimalan rake od $3 dolara i nikad ne prelazi 5% pota. Rake može biti već od $1 dolar, to ovisi od veličine pota, broja igrača koji sudjeluju i nivoa limita.

Općenite Informacije
Bwin Poker je dio Bwin Interactive Entertainment AG-a i radi sa dozvolama koje su izdane u Kanadi, Nemačkoj, Italiji, Gibraltaru, Argentini, Meksiku i Austriji. Bwin Interactive igračima nudi (preko partnerskih kompanija) kompletno sportsko klađenje, online poker, skil games, soft games i kazino gaming opcije. Uz to, Bwin nudi još i audio i video streaming najboljih sportskih događaja. Sve ove opcije omogućene su preko digitalne distribucije kanala kako internetom tako i mobilnim telefonom. OnGame Network provider Bwin Poker-a. To je jedna od vodećih online poker client mreža u industriji.

Što se tiče samih stolova, detalji trenutnog djeljenja prikazani su ispod community karata, to znači da igrači mogu lako i brzo pratiti real time koliko jaku ruku imaju. Hot keys (skraćenica tipkovnicom) i check boxes još više pomažu da se ubrza tok igre. Igra je moguča na bilo kojem računalu i platformi, Apple, Linux, Windows pa čak direktno iz browsera (Firefox ili Internet Explorer) bez potrebe za downloadom i instalacijom.

Softver: dodatne prednosti i funkcije
-Quick Seating – Jednostavno odaberite tip igre, limit i ulog i prepustite sifrveru da vas automatski smjesti.

-Private Tables – Organizirajte osobni turnir/igru s prijateljima ili ovako online!

-Multi Table – Igrači se mogu natjecati na 12 stolova istovremeno.

-Player Notes – Označi i pribilježi značaljke svojih protivnika, sitnu ribu, krupnu i sve između.

-Real-Time Odds – Izračun vaših mogućnosti u realnom vremenu!

-Statistics – Detaljne statistike igre i ruku.

Korisnički podrška – na Hrvatskom jeziku!
Detaljno napisana često postavljena pitanja ili (FAQ) igrači mogu naći na Bwin stranicama, kao i brojeve telefona i faksa za eventualna dodatna pitanja. Online eMail kontakt je takođe moguć, u slučaju da igrači naiđu na određene probleme koje nisu mogli odmah riješiti uz FAQ. Korisnička podrška odgovara vrlo profesionalno i brzo. Uz sve to kompletan web site i podrška je na Hrvatskom jeziku.

Uključi se u BWIN Poker

Odgovori