Chili Poker $10,000 Freeroll Deposit Pack i druge pomocije

ChiliPoker se nalazi na iPoker mreži dakle za poslovanje i pristup klijentima koristi isti software kao Winner i Titan ali ipak svaki od njih se razlikuje i svidjet će se posebnom tipu igrača.

Donosimo vam najzanimljivije promocije na ChiliPoker-u

$10,000 Deposit Now Chilipoker donosi ovu posebnu promociju za sve nove i već aktivne igrače!

Bilo da si već Chilipoker igrač ili tek startaš, bit ćeš nagrađen sa $10,000 u Freeroll turnirima!

SnG Challenge Chilipoker priprema svaki mjesec novi Sit and Go challenge, to je Sit&Go uturka gdje je dovoljno odigrati minimum od 40 Sit & Go turnira kako bi upao u opciju za podjelu $5,000!
Deposit Bonus ChiliPoker ima deposit bonus od 100% sve do $600 kao standard a mi vam osiguravamo dodatnih 50% dakle 150% sve do $600 na prvu uplatu koji je ostvariv ako koristite bonus code: THPKR150.
Deposit Bonus Progressive bonus je takav da igrač odlučuje kako i na koji način će se njegov bonus odpuštati ovisi šta mu paše da li je turnirski više ili možda cash game igrač.
Deposit Now Deposit Now! Exkluzivni freeroll turniri za nove igrače, tako da nema gužve na njima, na taj način se povećavaju Vaše šanse za osvajanje nagrada.
Deposit Now Ova promocija je stalno, kad god su neki dobri live turniri po svijetu. Uz tickete za turnire chili poker u svojim satelit paketima uključuje kompetan luxuzni smještaj, lumuzinu, let prvom klasom za svaki event.
My Chilistats Ovo je posebno dobro jer je jedina soba koja vam preko web stranice daje ulaz na potpune statistike i tako eliminira potrebu da koristite neki skupi software. U statistikama se nalaze: broj FPP koje zarađuješ, tvoje pobjede i porazi, broj ruku koji si odigrao, i još mnogo toga…
VIP Club ChiliPoker nudi 6 excluzivnih VIP levels, kao bi te nagradio sa posebnim nagradama i bonusima. Što više FPP poena zarađujete to brže napredujete po levelima. Najbolje da posjetite njihove stranice i kliknete na PROMOTIONS tamo su sve informacije. Poene dakako možete trošiti i mimo VIP kluba na freerollove i drugo.
Bad Beat Jackpot Svi najviše mrzimo kad nam se desi bad beat zato ova promocija dobro dođe pogotovo što se kod Chilija često isplaćuje u malim nagradama do $500.
All Jackpots JackPot Sit and Go su kada pobjedite na nekoliko SnG-a za redom i tako možete osvojiti sve do $50.000.
Ukashout - the Chilipoker Mastercard Sad smo tu kod uplata i isplata, ovo se svakog igrača najviše dojmilo, jer prvi puta da neka soba daje prepaid karticu svojim igračima tako da svom novcu na pokeru uvjek možete pristupiti i podignuti ga u bilo koje doba dana na bilo kojem bankomatu u svijetu pa i Hrvatskoj naravno. Radi se o Ukash Mastercard debitnoj kartici. Sa njom čak možete plaćati i preko interneta!

Odgovori