Corona Poker

CoronaPoker nova je poker soba koju predstavljamo u Texas Hold’em Poker Centru.

Sučelje je jednostavno i intuitivno, što omogućuje vrlo laku navigaciju između različitih igara i stolova. Sve je pregledno i ne zahtjeva posebno navikavanje kao kod nekih softwarea.

Od igara tu su sveprisutni Texas Hold’em i Omaha, ali nude se i neke manje poznate igre poput Americane i 32 card draw pokera.

U glavnom izborniku dostupna su pravila za sve igre koje su u ponudi, što je od velike pomoći novim igračima. Naravno Corona poker  nudi velik izbor cash gameova, Sit and go stolova i turnira.Većinu igrača čine Talijani kod kojih je donedavno poker bio zabranjen tako da su dobra meta za iskusnije igrače.

Od posebnosti treba istaknuti vrlo lako kreiranje privatnih stolova. Možete kreirati cash stol ali i play money stol što je odlična opcija ako želite igrati sa frendovima u čast i slavu. Što se tiče personifikacije stolova za sada se nude dva različita špila i 20 pozadina karata.

Na siteu su uz poker pravila dostupne osnovne informacije o turnirima i riječnik pojmova. Potrebno je napomenuti da THPKR tim radi na kompletnom prijevodu sitea i softwarea na hrvatski jezik i uskoro će biti dostupan zajedno sa podrškom na hrvatskom jeziku.

Jedinu zamjerku predstavlja vrlo mali broj igrača kojih je istovremeno oko 400, što je vrlo malo u usporedbi sa par stotina tisuća koje imaju neke poker sobe. No smatram kako će taj broj brzo porasti, prvenstveno zbog vrlo dobrog softwarea i šarolikog izbora igara koji će privući igrače koji traže nešto drugo osim Texas Hold’ema.

Sve u svemu CoronaPoker djeluje vrlo solidno i ukoliko poraste broj igrača biti će zanimljivo mjesto za sve ljubitelje pokera.

Odgovori