Cristiano Ronaldo potpisao za PokerStars

Portugalska nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo pridružio se ekipi Team PokerStars kao ambasador branda te će promovirati igru i brand u globalnim marketinškim kampanjama – objavio je danas PokerStars, brand kompanije Amaya Inc.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo


Velika nogometna zvijezda objavila je danas svoju novu ulogu putem osobne videosnimke na svojoj Facebook stranici gdje je jedna od najpraćenijih osoba na sveprisutnoj društvenoj stranici s više od 103 milijuna obožavatelja.

Uz ogromnu podršku na Facebooku, sakupio je i više od 35,5 milijuna sljedbenika na Twitteru.
“Volim igrati za ekipe koje pobjeđuju, a PokerStars je za mene savršen odabir”, poručio je Ronaldo. “Kao brand uvijek traži nove načine da se usavrši te da ostane vodeći u industriji, što u meni, kao sportašu, izaziva iskreno poštovanje. Poker sam počeo igrati prije par godina i volim natjecanje, strategiju i zabavu koju donosi. Radujem se igranju online i za poker stolovima uživo te upoznavanju svojih obožavatelja oči u oči. Iako je nogomet cijeli moj svijet, poker je oduvijek bio moja igra. Veoma sam uzbuđen što ću se pridružiti ekipi.”

“Poker stol nije nova arena za sportaše, budući da su tijekom godina mnogi pronašli druge načine da zadovolje svoju ljubav prema natjecanju i prihvate izazove. Ronaldo je jedno od najpoznatijih imena u svijetu i PokerStars je uzbuđen što će s njime surađivati. Veselimo se što će širiti svoju ljubav prema igri diljem svijeta tako što će dijeliti svoja PokerStars iskustva sa svojom ogromnom bazom sljedbenika i obožavatelja na društvenim mrežama”, izjavio je Michael Hazel, privremeni predsjednik Uprave PokerStarsa.

David Baazov, predsjednik i glavni izvršni direktor kompanije Amaya, poručio je: ”Ronaldo je dio nove generacije globalnih sportskih zvijezda koje naporno rade, promišljeno igraju i ohrabruju svoje obožavatelje da sudjeluju u njihovim životima. Ponosni smo što su Ronaldo i njegov kolega, također elitni igrač Neymar Jr,odlučili odabrati PokerStars za partnera u svome putovanju i što će dijeliti svoju ljubav prema pokeru s mnoštvom svojih obožavatelja.”

Ronaldo je jedna od najuspješnijih i najpopularnijih sportskih zvijezda na svijetu i često ga se naziva jednim od najvećih igrača svih vremena. Poznat po svojoj brzini i nevjerojatnoj sposobnosti za postizanje golova, aktualni vlasnik Zlatne lopte okrenut će se novim izazovima, ovog puta za zelenim poker stolovima.
Ronaldo će promovirati PokerStars u marketinškim kampanjama i sudjelovati na velikim online poker turnirima i turnirima uživo. Na turniru koji je na rasporedu kasnije ove godine njegovi obožavatelji dobit će priliku da ga upoznaju i izazovu za poker stolom.

Ronaldo je osigurao svoj status nogometne legende, a nagrađen je različitim naslovima, uključujući tri nagrade FIFA Igrač godine ili Zlatna lopta, dvije medalje Lige prvaka, pregršt naslova domaće lige i višestruke rekorde u postizanju golova. Kao najnoviji član ekipe Team PokerStars, Ronaldo se pridružuje pobjedničkoj ekipi u kojoj se nalaze neki od najboljih poker igrača na svijetu, kao i neki drugi poznati sportaši, među kojima su jedna od najvećih nogometnih legenda svih vremena, Ronaldo Nazário, osvajačica zlatne medalje na Olimpijskim igrama Fatima Moreira de Melo, brazilska zvijezda i kapetan reprezentacije Neymar Jr. i 14-erostruki Grand Slam prvak Rafa Nadal.
Ronaldo će igrati na PokerStarsu pod korisničkim imenom ‘C.Ronaldo’.

Ovo je druga velika pridošlica na PokerStarsu ovaj mjesec, nakon što je 7. svibnja objavljeno da je Neymar Jr postao ambasador branda. Suradnje su investicija kompanije kako bi prosječnog potrošača zainteresirali za poker.

Odgovori