Daniel “jungleman12” Cates odlazi u Gruziju

Prema poker izvoru, jedan od najboljih high stakes igrača, Daniel “jungleman12” Cates, potpisao je za gruzijsku poker sobu, Adjarabet.

DAN "JUNGLEMAN" CATES

DAN “JUNGLEMAN” CATES


Potpisivanje za sobu iz Gruzije je svakako veliko iznenađenje i samo pokazuje namjeru Gruzijske poker kuće da postane prepoznatljiva u svijetu.

Warren Lush, veteran marketinga u PartyPokeru, dobio je poziv od Adjarabet zaposlenika koji je nekad radio za PartyPoker i rekao mu koje ambicije imaju, na što mu je Lush rekao da trebaju organizirati ili jak oveliki događaj ili potpisati veliko ime, a iz Gruzije su odgovorili s oboje.

Lush je pomogao dovesti Catesa u Gruziju, a ono što su vidjeli ih je zaprepastilo – pozitivno. Cates je odmah na aerodromu dobio TV ekipu, te velike plakate, 12m velike, kroz čitav grad. Također su sudjelovali u TV showu u udarnom terminu.

Cates je navodno već bio u Gruziji nekoliko puta i sudjelovao je u specijalnim događajima. Osvojio je $100 000 od jednog od vlasnika poker sobe u Heads Up dvoboju. ‘Proveo sam se jako dobro i drago mi je da se mogu vratiti. Tbilisi je zanimljivo mjesto. Išli smo u nacionalni park i otišli pogledati granicu s Rusijom, te posjetili nekoliko znamenitosti. Bilo je dobro.’ rekao je Cates.

1 Comment

  1. Damir napisao:

    Zasto ne napisete da je komentar dao za Pokerlistings? Ovako izgleda da ste vi sami napravili intervju sa njim.

Odgovori