Daniel Negreanu neće nastupiti na Onyx Cupu kojeg organizira Full Tillt

Daniel Negreanu rekao je niz negativnih kritika na račun Onyx Cupa kojeg sponzorira Full Tilt. Degreanu je rekao da neće igrati na turnirima zbog loše strukture.

Full Tilt je u ponedjeljak izašao s planom i programom za njihov elitni Onyx Poker Cup, seriju od 6 turnira s buy innom od $100 000 do $ 300 000. Do sada smo dobili izvještaje nekolicine profesionalnih poker igrača, a Full Tilt igrači uglavnom imaju pozitivna mišljenja o turnirima.

Poker Stars Pro igrač, Daniel Negreanu je rekao da mu se ne sviđa struktura turnira i to na ovaj način:”Čitajući pravila i strukturu turnira mogao sam viditi da je ovo neka vrsta speed/turbo turnira. Također, u isto vrijeme je i EPT Grand Final.

”Igrao bih ali struktura me odbila, ona vrača poker 20 godina unatrag.”

Cup će se igrati od petog mjeseca do dvanaestog, a prvi turnir je planiran 11.5.2011. EPT Grand Final se održava od 7.5.2011 do 12.5.2011.

”Da Onyx ima dobru strukturu i da se ne kosi sa EPT turnirom igrao bih svih 6.” rekao je Daniel, te dodao:”Igrao bih Onyx da su blindovi sporiji, da traje 3 dana minimalno, ne kosi se s EPT turnirom, WSOPE turnirima i tako dalje.”

Onyx Cup

Onyx Cup

4 komentara

  1. Root napisao:

    Jebiga konkurencija je jaka

  2. vaslegas napisao:

    Nije ni on što je nekad bio

Odgovori