DeepStack Open Vilamoura 2010

Od 23 do 26.09.2010 Održat će se prestižan turnir DeepStack Open u Vilamouri – Portual.

Put u Portugal + buyin i ostali troškovi bi odbili većinu igrača da nije moguća online kvalifikacija. Ako krećete od stage 2 (satelita) turnira kvalifikacije su moguće veće od 0.75 centi pa dalje, a stage 1 kvalifikacijski turniri se kreću od €5.5 + €0.5 buyin.

Što dobijete ako se kvalificirate online?

  • €500 + €50 Buyin za Main Event. 50,000 starting chips
  • €460 za 5 noći, smještaj u Vila Gale hotel, uključen je doručak.
  • €275 za povratnu avionsku kartu.
  • €15 za boravišne pristojbe.

Kvalificirati se možete preko Winner Poker ili CelebPoker sobe na obe sobe sa THPKR bonus kodom dobivate bonus na prvu uplatu novca. Na Winner Poker-u možete dobiti 150% do $500 a na CelebPoker-u 100% do 600 na prvu uplatu.

Bonus poveznica za Winner Poker: kliknite ovdje
Bonus poveznica za CelebPoker: kliknite ovdje

Što je Deepstack turnir?

Poker turnir koji je čista suprotnost Turbo turnirima. Igrači dobiju znatno veći proj čipova na početku nego na standardnim turnirima. To garantira puno igre, nema vremenskog pritiska, kad vam blindovi jedu stack već nakon pola sata igre. Deep Stack Tournaments su dobri za sve tipove igrača, i profiće i one kojima je samo do cijelovečernje zabave, naravno sporazumjeva se da imaju dovoljno slobodnog vremena. Zahvaljujući Deep Stack strukturi igre, same šanse i sreća su svedeni na minimum, a strategija tj vještina igrača dolazi više do izražaja.

Odgovori