Disciplinom, učenjem i iskustvom do dobre kontinuirane zarade

7 savjeta kako zarađivati za život od internet pokera

Zarađivati i živjeti od Texas Holdem internet pokera baš nije za svakoga. Međutim, svakako je moguće pogotovo za onoga tko to dovoljno želi. Netko će u tome uspijeti prije nego očekuje a nekom će trebati malo duže. Ovi savijeti će vam pomoći u postizanju tog cilja.

1. Odabrati pravu igru

Generalno se može reći koje su igre profitablinije, ali ta odluka ovisi uvelike o vašim karakteristikama. Vaša osobnost značajno utječe na izbor vama odgovarajuće igre. Primjer: ako ste nestrpljivi nemojte igrati FreeRoll turnire, budući da traju četiri sata i više. Stoga bolje igrajte kratke sit’n go varijante.

2. Odabrati pravi room

Budite sigurni kako su neke poker sobe kvalitetnije ili bolje za vas od drugih soba. Kako bi utvrdili koja vama najviše odgovara morat ćete instalirati više softvera i testirati, sve top poker sobe se oglašavaju na našim stranicama TexasHoldem-centar.com. Razlika između pojedinih poker soba nisu samo različiti bonusi, nego i sama igra. Negdje ćete lakše pobjediti, jer imaju više neiskusnih igrača, negdje su jednostavniji turnir sistemi i slično.

3. Koristite provjereni sistem

Ako ste novi u internet pokeru bilo bi pametno kada bi proučili neke poker strategije i vidjeli koja odgovara baš vama. Bez brige moći ćete je uvijek i poželjno je dodavati svoj stil igre. Ali morate imati sistem kojeg ćete se držati kako bi ostvarili kontinuitet pobjeda. Kako postajete iskusniji moći će te koristiti više sistema i mjenjati ih u toku igre tako da vas teže otkriju protivnici

4. Kontrolirajte vaš račun

Pogotovo na početku. Ne ulazite s visokim iznosom u sit-n-go turnir ako ste početnik. Tražite igre sa manjim limitima i turnire koji traže manje buy-in -ove.

5. Znati kada odustati i kada pokuptiti novac

Ako vam ne ide vam od ruke, odmorite se. Nema smisla forsirati igru dalje kada vam karta nije naklonjena. U suprotnom slučaju kada vas ide nemojte stajati dok vas sreća drži. Ako dobro zaradiš, nemoj da te pohlepa povuče na veći rizik.

6. Vrijeme za igru

Kako bi bili uspješni u internet pokeru morate igrati u komadu. Ako igrate primjera tri sata, ne dozvolite da vas prekidaju, nemojte često napuštati igru. Odredite svoj termin i držite se rasporeda.

7. U koje doba dana igrati

Različita su mišljenja. Netko kaže nemojte igrati danju jer tada igraju iskusniji igrači. Moj savijet je da igrate kada vama odgovara, kad se najbolje osjećate i s vremenom će te sami skužiti u koje vam vrijeme najviše paše igra, ali ne odstupajte od vaše strategije i sistema.

Uključi se u online BWIN Poker

Sretno!

Odgovori