Djordje Jovanović pokazao konkurenciji tko je gazda

Djordje Jovanović osvojio je PokerStars Montenegro Main Event i zaradio 28 275 €. Pokazao je konkurenciji tko je najbolji igrač u ovom trenutku na balkanu.

10.4.2011 nešto poslije 8:00 završio je Montenegro Main Event u Budvi. Buy in na ovaj event bio je 500€+50€. 195 igrača je bilo prijavljeno, a Djordje Jovanović se pokazao najboljim.

Najviše igrača došlo je iz susjedne Italije, nekoliko rusa te ostatak je bio s područja balkana. Dejan Marković, Marko Miković, Djordje Jovanović (Max Bet Team) samo su neki od poznatijih s našeg područja koji redovito igraju live evente.

Bilo je zaista nekoliko ruku za razmisliti dobro što se dogodilo. Timarac ide all in sa KK a neki talijan ga prati sa A7. Otvaraju se četiri petice za poker petica i talijan nosi s jačim kickerom.

U nekoliko ruku su slabiji asevi izdržali protiv AK ili AQ gdje bi na riveru došla druga karta protivniku, te nekoliko standardnih coin flipova gdje su igrači sa 99 vs AK dobivali flopirane setove.

Gardašević je ispao s turnira prije HU borbe sa AA. Naletio je na KK a još se jedan K otvorio na flopu.

Jovanović:”Turnir sam otvorio oprezno, birajući i ruke i protivnike, i posle početnih par dobrih poteza seo sam sa setom šestica na flop kentu kod short stack-a i pao na 17k. Od tada pa do sredine drugog dana igrao sam ispod average stack-a znajući da neću imati drugu šansu ukoliko napravim pogrešnu procenu. Karta me konstantno nije išla tako da sam pratio igru na pola avg. do blizu avg. održavajući stack do polja od oko 40 igrača. Tada se fortuna okrenula i u moju korist, pravim double avg. premeštaju me sa stola na sto gde pronalazim svoje žrtve i prilično lagano ulazim u plaćene pozicije (ITM). Recimo da je moju igru do završnice obeležila check/raise taktika koja je davala rezultat tako da nisam morao da je menjam, obzirom da se dosta igrača zaletalo na flop a da nisu mogli to da isprate do kraja. Sa ulaskom u nagradni fond (ITM) cilj mi je bio finalni sto a posle, razume se, napad na prvo mesto.”

Čestitamo pobjedniku.

Djordje Jovanovic

Djordje Jovanovic

1 Comment

  1. Root napisao:

    lipo bogami

Odgovori