Dnevni izazovi za početak nove godine

PokerStars će vam pomoći da uspješno krenete u 2015 godinu darivanjem više od $1.000.000 u novčanim nagradama kroz All-in Shootout turnire ovog siječnja! Svaki dan odaberite jednostavan izazov, dovršite ga igranjem omiljene poker igre na računalu, tabletu ili mobilnom uređaju i dobit ćete ulaznicu za jedinstven All-in Shootout turnir koji će dijeliti tisuće dolara.

dnevni izazovi

dnevni izazovi


Kako sudjelovati na dnevnim izazovima u siječnju
1. Otvorite svoj prozor ‘Izazov’ u PokerStarsovu klijentu na računalu ili na mobilnoj aplikaciji
2. Svaki dan između 06:00 i 05:59 CET do 1. veljače dostupna su tri izazova. Možete pokrenuti i dovršiti samo JEDAN izazov na dan.
Tri izazova koja su dostupna svaki dan:
Odigrajte dva Sit & Go turnira za stvarni novac, uključujući Spin & Go turnire
Odigrajte jedan zakazani turnir za stvarni novac
Odigrajte 30 ruku neturnirske igre za stvarni novac, uključujući Zoom
3. Nakon što kliknete na ‘Početak’ i ispunite svoj dnevni izazov, dobit ćete ulaznicu za All-in Shootout turnir u roku od dva sata.
4. Iskoristite svoju ulaznicu kako biste se ručno prijavili na bilo koji 10.000 $ All-in Shootout turnir koji se održavaju dnevno od 2. siječnja do 1. veljače u 13:47 CET, 15:47 CET i 17:47 CET. Prva nagrada na svakom $10.000 All-in Shootout turniru iznosi $1.000. Pobrinite se da iskoristite svoje ulaznice prije posljednjeg All-in Shootout turnira koji je na rasporedu 1. veljače jer će sve neiskorištene ulaznice isteći.

Ne zaboravite: čak ne morate ni biti prisutni za sudjelovanje na All-in Shootout turniru jer će svi unaprijed prijavljeni igrači biti all-in svaku ruku dok ne dobijemo pobjednika!

$100.000 dodatni bonus u siječnju
Imate li ono što je potrebno da završite 10 dnevnih izazova? Kliknite na ‘Početak’ za ‘100.000 $ dodatni izazov’ u svom prozoru ‘Izazov’, ispunite barem 10 dnevnih izazova i zaradit ćete prijavu na poseban 100.000 $ bonus All-in Shootout turnir koji je na rasporedu 2. veljače u 16:47 CET. Podijelit će se 100.000 $ u novčanim nagradama, uključujući 10.000 $ za pobjednika.

Postavljeno je ograničenje na 60.000 igrača koji će moći sudjelovati na 100.000 $ All-in Shootout turniru dodatnog izazova, a vi ćete se automatski prijaviti čim dovršite 10 dnevnih izazova, stoga se pobrinite da na vrijeme osigurate svoje sjedalo.
Kako pronaći osobni prozor ‘Izazov’
Morate posjetiti svoj prozor ‘Izazov’ u PokerStarsovu klijentu kako biste sudjelovali na bilo kojem dnevnom izazovu.

Korisnici PokerStarsova računalnog klijenta: prijavite se na PokerStarsov klijent i u izborniku odaberite ‘Izazov’.
Korisnici iOS uređaja: prijavite se na PokerStarsovu aplikaciju i kliknite na izbornik ‘Više’ na dnu vašeg zaslona. U izborniku odaberite ‘Izazov’.
Korisnici Android™ uređaja: prijavite se na PokerStarsovu aplikaciju i pristupite proširenom izborniku na svom Android™ uređaju. Zatim odaberite ‘Izazov’.

Ako još uvijek nemate PokerStars klijent instaliran na svojem uređaju, vrijeme je da ga instalirate sada. Sretno u novoj godini.

Odgovori