Dobar sam poker igrač. Mogu li postati pro?

U slijedećih nekoliko redaka, možete pročitati da li je moguće postati pro igrač i kako. Da li je dovoljno samo to što igrate bolje od drugih?

Poker profesionalac

Poker profesionalac

Možete li postati profesionalni poker igrač? Možete li živjeti poker život? Ovo nisu pitanja s jednostavnim odgovorom. Svaki slučaj je drugačiji, ali postoji nit vodilja koja vas može postaviti na pravi put.

Kao prvo, morate biti jako dobri. Nemojte misliti da ako ste osvojili neki turnir da ste nepobjedivi. Puno ljudi radi upravo tu grešku, te uglavnom završavaju poraženi. Možda jesu dobri, ali dođu do igre protiv boljih igrača, te na kraju izgube.

Trebate pobjeđivati stalno, nekoliko puta tjedno u vašem mjestu za igru ili online. Ne samo da trebate biti pobjednik, već se morate osjećati kao jedan. Trebate znati i razumjeti zašto pobjeđujete. Trebate razumjeti da bolej vidite igru od ostalih s kojima igrate. Trebate znati svoej i tuđe slabosti. Trebate se osjećati kao ‘vlasnik‘ stola.

Trebate učiti. Postoje veoma dobre knjige, članci, forumi i časopisi koji vam mogu pomoći. Bez obzira kako je dobra vaša igra, uvijek će te naučiti nešto novo čitajući što ostali igrači pišu. Jedna rečenica u članku na dvije stranice može vam pomoći u vašoj igri.

Ukoliko ste online igrač, koristite alate koji su dostupni na tržištu, a pomoći će vam u vašoj igri. (Holdem Manager….)

Doživjeti će te bad beat, imati će te loše ruke. Problem je znati da li igrate dobro i gubite jer ste imali lošu sreću ili ste odigrali loše.

U tom je slučaju nabolje potražiti pomoć drugih. Pitati o vašoj ruci. Vidjeti što drugi misle, da li ste dobro odigrali ili niste. Dobiti će te drugačija mišljenja o istoj ruci, a to će vam sigurno pomoći.

Svaka ruka je drugačija, svaka situacija je drugačija, ali postoje određena pravila koja ste trebaju pratiti, što je uvijek dobro. Puno će te naučiti slušajući druge.

Igrajte s dobrom bankom i čiste glave. Ukoliko igrate dobro i imate dobar bankroll s kojim možete ostati u igri bez obzira na česte bad beatove, na kraju će te izaći kao pobjednik. Vaš bankroll će pokriti vašu lošu sreću, a vaša igra će vas staviti u situaciju da povećate svoju banku.

Na kraju izbacite riječ ‘tilt‘ iz vašeg rječnika. Ne možete postati profesionalni igrač ukoliko se podložni tiltu.

Savjet za kraj. Igrajte live i online igre, kako bi ste otkrili u čemu ste najbolji, a nakon toga držite se svoje najbolje igre. Za početak probajte online poker na William Hill sobi.

Nadamo se da će Vam ovo pomoći.

1 Comment

  1. poker holdem napisao:

    možeš ako daš guzice

Odgovori