Događanja na World Series Of Poker Europe

Kao što već sigurno znate, neki turniri na WSOPE serijalu su završili, dok je Main Event pred samim krajem. Vrijeme je da Vas upoznamo sa pobjednicima odigranih turnira.

Jonathan Aguiar

Six-Handed No-Limit Hold’em je bio prvi turnir odigran na ovogodišnjem WSOPE serijalu. Buy in na njega je bio €2700, a pobjednik je postao Imed Ben Mahmoud. Imed je osvojio narukvicu i nagradu od €147099. Više o njegovom nastupu možete pročitati ovdje.
Slijedeći turnir na rasporedu je bio €1100 No-Limit Hold’em. Njega je osvojio dobro nam znani High Stakes Cash igrač Antonio Esfandiari. Pokazao nam je Antonio da je u dobroj formi, a sve o njegovoj pobjedi pročitajte ovdje.

Pot-Limit Omaha je došao kao treći turnir. €5300 je bio buy in, a najboljim se pokazao Roger Hairabedian. Roger je osvojio €142590. Čestitamo. Ovaj turnir je bio posebno zanimljiv jer je kao 12. ispala Vanessa Selbst, a među 9 najboljih našli su se Jason Mercier (9.), Joe Hachem (6.) i Michael Mizrachi (3.)

No-Limit Hold’em Shootout je bio 4. turnir. Poseban turnir gdje samo najbolji igrači na stolu opstaju. U takvom raspletu najbolje se snašao Giovanni Rosadoni. Osvojio je €107614. Na ovom je turniru Phil Hellmuth završio kao 12, a Daniel Negreanu kao 16.

Peti turnir je također bio poseban. Igrao se Mixed Max – No-Limit Hold’em s buy inom od €10450. Jonathan Aguiar je osvojio prvo mjesto te je uzeo nagradu od €258047. Među poznatijim igračima našao se Faraz Jaka, a pratili su ga Jennifer Tilly, Phil Hellmuth i Bertrand Grospellier.

Za sada je Phil Hellmuth među najboljim igračima ovogodišnjeg WSOPE serijala.

Šesti turnir je bio Six-Handed Pot-Limit Omaha. Francisco Da Costa Santos je osvojio prvo mjesto, a u novcu se ponovno našao Daniel Negreanu koji je turnir završio na 19. mjestu.

Sad prelazimo na ono najbitnije, na Main Event. Buy in na Main Event iznosio je €10450, a privukao je 420 igrača. Nakon 3 dana igre, ostalo je 77 igrača, a među njima su: Phil Hellmuth (4), Bertrand Grospellier (10), Daniel Negreanu (12), Jason Mercier (29), Liv Boeree (39) i brojni drugi.

Za nekoliko dana saznati čemo pobjednika, a nekako svi priželjkuju Hellmutha i Negreanua na finalnom stolu, pa možda i u Heads Up dvoboju.

Odgovori