Dosta vam je bubble pozicija na turnirima? Od sada budite plaćeni za njih

Otvorila se nova web stranica koja će Vas platiti ukoliko na turniru zauzmete bubble poziciju. Odlična prilika i potpuno drugačije iskustvo u svijetu pokera za sve igrače.

Postoje nekoliko stvari koje su gore od grindanja nekoliko sati za 2 dolara, a jedna je završiti tik do novca, na bubble poziciji. Novi web servis će Vam uskratiti muku i razbijanje miša.

BeatTheBubble će osigurati da dobijete maksimalno 125% od vašeg buy inna ako završite na bubble poziciji. Cijena ovog servisa je 5% od buy ina.

Servis je dostupan u svim online mrežama, te će osigurati novčanu naknadu igračima koji završe 2-3 mjesta izvan novca.

Hilly Ehrlich, osnivač BeatTheBubble web stranice kaže:”Preko tisuću poker obožavatelja igra poker turnire svaki dan, i to ne dižući se sa stolice cijeli dan, te završe na bubble poziciji. Sigurno je loš osjećaj kada igrate 7-8 sati turnir i završiti na takvoj poziciji. Uložili ste trud i znanje, a niste dobili ništa zauzvrat. S ovim web portalom i našim servisom više nećete morati misliti na izgubljene sate igranja i nećete morati biti frustrirani ukoliko vam se dogodi bad beat na bubble poziciji.”

bubble

bubble

2 komentara

  1. funny napisao:

    fakin lol, koja ideja, propast će prije nego krenu

Odgovori