Tom Dwan Durrrr – profil poker igrača

Tom Dwan je američki profesionalni poker igrač, rođen 30. srpnja 1986. u Edisonu, New Jersey-uje, koji redovito igra online na najvećim No-Limit Hold’em i pot-limit Omaha ulozima, prvenstveno na Full Tilt Poker-u, gdje je igra pod nadimkom “durrrr”.

Pola godine prije nego što se upisao na univerzitet, Dwan je uplatio svoj prvi depozit od $50 na Full Tilt Poker sobu i avantura je počela. Igrao je na $5+1 Sit & Go turnirima i akumulirao je dovoljno novca da započne $0.50/$1 cash igre. Ubrzo, kada se se ozbiljno posvetio cash igri, zaboravio je Sit & Go turnire. Cash igra je za njega bila brz i zabavan način da zaradi novac i počeo je ozbiljno da se bavi unapređivanjem svoje igre. U razgovoru sa poker profesionalnim igračima sa poznatih trening siteova kao npr. Stox Poker i Cardrunners, Dwan je zaključio da je taj život mnogo interesantniji i unosniji od studentskog života. Poredio je zaradu diplomiranog studenta od $70,000 godišnje i zaradu poker igrača koji za noć uzme $4,000 i poslije prvog semestra odlučio je da napusti fakultet.
U to vrijeme, njegov bankroll je iznosio više od $100,000 i bio je na putu za high stakes poker.Tom Dwan

Prevazišao je nivoe $10/$20 i $25/$50 i stigao na nivo $200/$400. Od tada Dwan igra na istim limitima kao i Phil Ivey, David Benyamine, Patrik Antonius i Gus Hansen.

Tijekom Aussie Million 2008 Dwan je osvojio 2. mjesto na $3,000 Pot Limit Omaha Eventu kao i na $5,000 WPT Borgata Winter Open Eventu, gdje je zaradio $226,000. Novac je bio tu, ali nedostajala mu je titula! Okušao je se i na WPT Championship Eventu u ožujku 2008. godine, ali završio je na 9. mjestu i uzeo privlačnih $185,000.
Dwanov prvi WSOP završio se sa dva plaćena mjesta. 7. mjesto na mixed Hold’em/Omaha eventu i mjesec dana kasnije, bubble na finalnom stolu No Limit 2-7 lowball eventa, tj. 8. mjesto. Ono što je sigurno, Dwan je svoje ime upisao i u povijest live poker turnira učešćem na ovim velikim događajima.

Odgovori