FTOPS XVI : 30 evenata i 18 milijuna dolara

Počevši od 23. travnja, Full Tilt Poker FTOPS XVI imati će ukupno 30 evenata i garantirani nagradni fond od nevjerojatnih $18 milijuna.

Serije evenata će imati širok izbor turnira, uključujući Knockout, Shootout, Turbo i Super Turbo Texas Holdem evente, a domaćin će biti Full Tilt Poker pro.

Biti će dvodnevni event sa garantiranim nagradnim fondom od $ 2 milijuna i FTOPS Main Event, sa garantiranim nagradnim fondom od $ 3 milijuna dolara.

Igrači također mogu sudjelovati na FTOPS XVI Satellite Challenge i na Tournament Dollars, a i ovog svibnja, Full Tilt će biti domaćin MiniFTOPS, dajući igračima priliku da osvoje $ 7 milijuna garantirane nagrade sa 1/10 buy-ina.

Naravno, svatko tko stigne do finalnog stola bilo kojeg FTOPS XVI eventa će osvojiti  limitirano izdanje jakne FTOPS, a dobit će još i košulju i avatar u zlatnoj boji  koji će koristiti na Full Tilt Pokeru.

Igrač koji prvi završi na vrhu liste FTOPS XVI Leaderboard na kraju serije će osvojiti Full Tilit Poker osobni avatar i posebni nagradni paket koji uključuje ulazak na sve FTOPS XVII evente, osim event od dva dana.

Pobjednik ovog turnira će primiti ekskluzivnih $ 10K 2010 World Series of Poker Main Event nagradnog paketa.

Za puni raspored događanja i više detalja o FTOPS XVI., pogledajte na  Full Tilt FTOPS stranici.

Odgovori