Full Tilt Poker suspendirao Brian Townsend-a na mjesec dana

Full Tilt profesionalac Brian Townsend suspendiran je na mjeseca dana od strane samog Full Tilt Poker-a. Razlog suspenzije je veliki “okršaj” između Brian Hastings-a i Isildur1, u kojoj je Hastings pokupio 4,2 milijuna dolara. Moguće je sve to bilo izgleda samo pomoću nedozvoljenih metoda kako stoji u samom priopćenju Full Tilt Pokera. Po samim procjenama stručnjaka stajat će to Briana nekoliko stotina tisuća dolara, koliko bi za to vrijeme uz njegovu vještinu igranja pokera sam mogao zaradit.

Kako je Brian Hastings sam izjavio, “pljačka” Isildur1 nije došla sama od sebe. U izjavi stoji kako su on, Towsend i Cole South imali jako dobru pripremu te kako su isto tako jako dobro surađivali. Dalje navodi kako je na svemu jako zahvalan Townsend-u te da ne pozna boljeg “radnika” u svijetu pokera. Nakon detaljne analize Townsend-a o raznim metodama,procjenama te Heads-Up-ova u igri Isildur1, došli smo do jako bitnih saznanja o igri Isildur1, stoji dalje u izjavi Hastings-a.

Uzevši sve to u obzir njih trojica uspjeli su tako Isildur1 uzeti sveukupno 5,5 milijuna dolara!
Pravila samog Full Tilt Poker jasno zabranjuju bilo kakve analize i ostale radnje koje je poduzela ova “trojka”, kako je i sam Townsend na kraju priznao i sam naglasio kako se u potpunosti slaže sa samom odlukom.
Ovo mu je već druga suspenzija od strane Full Tilt Pokera. Prije godinu dana dobio je suspenziju na šest mjeseci, jer je dodatno imao otvoren drugi account što je također po pravilniku strogo zabranjeno.

Odgovori