Global Gaming turniri na PartyPoker sobi

Zaželjeli ste se dobrih i jeftinih turnira, ali najdraži su vam ipak oni besplatni. PartyPoker nudi baš takve turnire. U suradnji s Global Gaming Events, PartyPoker nudi freeroll turnire u vrijednosti od nevjerojatnih $200 000. Preuzmite sada PartyPoker sobu i zaigrajte s nama.

Početak je godine, a novaca na računu baš i nema. PartyPoker će vam u tome pomoći. Podignite svoj bankroll uz pomoć Online Forum Challenges turnira. Na freeroll turniru možete osvojiti dio od $2500, a igrači koju budu sudjelovali na tom turniru mogu dobiti ulaznicu i na $200 000 vrijedan turnir u nedjelju.

14.1.2012 je prvi turnir na rasporedu sa $500 garantiranom nagradom, dok će preostalih $250 biti dodijeljeno najboljem forumu.

Drugi turnir je na rasporedu 15.1.2012 godine. $2000 će biti dodano u nagradu, a oni najbolji će dobiti i ulaznicu na $200 000 turnir u vrijednosti od $215.

Svi koji žele sudjelovati u ovim turnirima trebaju preuzeti PartyPoker sobu i registrirati se na www.globalgamingevents.com i to do 11.1.2012.

Osim što imate mogućnost igranja turnira bez rake, možete dobiti i $500 bonusa. Iskoristite $500 bonusa na prvu uplatu koristeći bonus code: THPKR

Sretno svim natjecateljima, a sva pitanja nam možete poslati na mail, poker{at}thpkr.com ili ostaviti putem komentara.

Party Poker

Party Poker

PartyPoker

2 komentara

  1. JURAJ napisao:

    kažete da nude freeroll turnire, ja nikako ne mogu ući na takve turnire, svugdje me traži prvo da uplatim novac, kako sudjelovat na freeroll turniru??

    • poker holdem napisao:

      U freeroll turnire se ne mora uplaćivati novac. A ako te traže uplatu onda je to u poker sobu da znaju da si sposoban za plaćanje i isplatu a ne da si neki robot ili nešto još gore.

Odgovori