No Limit Hold’em High Roller Heads-Up WSOPE

Nakon 12 sati igre pobjednik se nije niti nazirao. Gus Hansen i Jim Collpy su svoj meč igrali bez puno tenzija, a sve ruke su ušle u korist Hansena. Izgledalo je da će i drugi meč otići u tom smjeru, ali Collpy je dobro odigrao i vratio se sa short stacka, kao i u polufinalu. Kako sam kaže, strpljivost se isplati.

Kako su oba igrača željeli igrati Main Event, morali su odgoditi finalni stol na ovom eventu. Moramo priznati organizatorima da su se potrudili izaći im u susret.

Hanesnu je trebalo manje od 4 sata da osvoji meč. Pitali su ga da li je sretan što je napokon osvojio narukvicu. Odgovorio je: “Definitely, for sure. I’ve been playing in the WSOP since 1996 when my good friend, Huck Seed, won the Main Event. I’ve had a lot of attempts since then and come close a couple of times. I’m also surprised it came in a heads-up event.”

”Sigurno da sam sretan. Igram WSOP još od 1996 kada je moj dobri prijatelj, Huck Seed osvojio Main Event. Imao sam puno pokušaja od tada i došao blizu nekoliko puta. Također, iznenađen sam što sam osvojio HU event.”

Oba igrača su do finalnog stola morala pobijediti u 6 mečeva, a Hansen kaže: “I was lucky to beat Phil Ivey. That was definitely my worst match but I felt happy with the way the rest of them went.”

”Imao sam sreću što sam pobijedio Phil Iveya. To je definitivno bio moj najgori meč, ali osjećam se sretno jer sam druge odradio dobro.”

Zadnja ruka:

Hansen 44 vs Collpy K4. Hansen je izdržao i osvojio turnir.

Odgovori