Hana Šoljan pobjednica Eureka ladies eventa

Hana Šoljan je osvojila prvi ladies event PokerStars-ove Eureka poker turneje u Hrvatskoj.

Pobjednica Eureka Ladies Championshipa Hana Šoljan, jedinog „ladies only“ turnira ovogodišnjeg Eureka Poker Toura, odnijela nagradu od 2.500 kuna
Prvi puta u Hrvatskoj: od 24.- 27.8. veliki poker turnir Eureka Poker Tour okuplja brojne igrače iz Srednje i Istočne Europe u zagrebačkom Golden Sun Casinu gdje se bore za dio očekivane ukupne nagrade od gotovo 1,5 milijun kuna!

Zagreb, 25.8.2011.

Hana ŠoljanEureka Ladies Championship, jedini „ladies only“ turnir ovogodišnjeg Eureka Poker Toura – velikog PokerStarsovog regionalnog poker natjecanja, održan je jučer u Golden Sun Casinu, a pobjedu i 2.500 kuna odnijela je Hana Šoljan i tako postala prva dama hrvatskog pokera.

“Iznimno me veseli što se ovakav turnir, samo za žene, održao i u Hrvatskoj te se nadam kako ćemo ih u budućnosti imati što više. Tijekom Eureke namjeravam zaigrati i na Main Eventu, ali i na nekim Side Eventima.”, naglasila je Hana Šoljan.

Nažalost mali broj, samo pet pokerašica iz Hrvatske, uključujući poznatu Sonju Kovač koja je branila boje svog poker770 tima sudjelovalo je u ovom jedinstvenom turniru koji je trajao čak šest sati, a veselo žensko poker društvo, svojim je zavidnim znanjem i vještinom pokera, pokazalo kako žene treba shvatiti kao sasvim ozbiljnu konkurenciju za poker stolom.

Ladies Only Championship održan je u sklopu Eureka Poker Toura, koji se od 24. – 27. kolovoza po prvi puta održava u Hrvatskoj. Brojni igrači iz cijele Europe već jučer su zaigrali na prvom danu Main Eventa započevši tako borbu za ogromnih 1,5 milijun kuna koliko iznosi očekivana ukupna nagrada na Eureka Poker Tour Hrvatska.

Potpuni raspored Eureka Poker Toura možete pogledati na sljedećem linku: http://www.eurekapokertour.com/tournaments/croatia/

O PokerStars-u:
PokerStars, od strane stručnjaka i profesionalnih pokeraša priznat kao vodeći svjetski poker portal, nudi školu pokera, siguran softver u potpunosti prilagođen korisnicima te najveće i najbolje online turnire. PokerStars je jedini svjetski on-line poker portal koji omogućava igranje online pokera s više od 40 milijuna suparnika, uz korisničku podršku na hrvatskom jeziku. Domaćin European Poker Toura (EPT), Asia Pacific Poker Toura (APPT), Latin American Poker Toura (LAPT), North American Poker Toura (NAPT) i organizator Spring Championship of Online Poker (SCOOP), World Cup of Online Poker (WCOOP) te PokerStars Caribbean Adventure (PCA) – redom najvećih svjetskih poker turnira uživo i online – PokerStars je lansiran 2001., a od tada je na njemu održano više od 330 milijuna online turnira i podijeljeno više od 55 milijardi “ruku“, dok je igračima iz više od 100 zemalja diljem svijeta svakodnevno dostupan veliki broj turnira. Naime, na PokerStarsu novi turnir započinje svake sekunde svakoga dana!

Na sve navedene evnente se možete kvalificirati već za $6 preko pokerstars stranice.

PokerStars je dom i najvećim pokeraškim zvijezdama današnjice. U PokerStars Pro Timu igraju velika imena pokera poput Joe Hachema, Daniela Negreanua i Joe Cade. Teniska legenda, bivši osvajač Wimbeldona Boris Becker i Gianluigi Buffon, jedan od ponajboljih nogometnih vratara današnjice, samo su neki od slavnih sportaša, članova SportStars tima koji pobjede u pokeru ostvaruju zahvaljujući kvalitetama koje su ih i lansirale u sam vrh sporta: talent, vještina, vježba i upornost.

Odgovori