Helmut i Brunson odabrali tim za World Team Poker

Phil Hellmuth i Doyle Brunson sastavili su američku poker ekipu za nadolazeći World Team Poker event koji će se održat u Golden Nugget Casinu u Las Vegasu, 19. svibnja.

Hellmuth i Brunson odabrali su igrače iz SAD-a, pa će tako američku ekipu na WTP-u predstavljati Annie Duke, Howard Lederer, Allen Cunningham, Chris “Jesus” Ferguson, Jennifer Harman, Mike “Mouth” Matusow te Erik Seidel.

Buy-in iznosi $50.000, a na turniru će igrati 40-ak profesionalnih poker igrača. Kina, Australija, Izrael, Vijetnam, Engleska, Brazil i Grčka su zemlje koje će sudjelovati na WTP-u.

Hellmuth je svoje kapetansko mjesto prepustio Brunsonu. ” Ako Brunson to prihvati, ja ću mu dati kapetanski dres jer on to zaslužuje” izjavio je Hellmuth. Brunson je prihvatio ponudu sa zadovoljstvom.

World Team Poker event će biti five-table shootout format koji će se sastojati od Limit Hold’em, Pot Limit Omaha, i No Limit Hold’em.

Zadnja dva igrača sa svakoga stola natjecat će se na finalnom stolu. Ono što je novo na ovom turniru jest to da će kapetani imat mogućnost raditi izmjene tijekom eventa i prilagođavati strategiju tima, što nije uobičajeno.

Odgovori