High Pulse Pro Contract

Pro Contract

High Pulse Poker sprema poslasticu za sve igrače. Možete osvojiti ulaz na WPT Beč Main Event u vrijednosti od 3520€. Uz to, dobiti ćete avionsku kartu, smještaj i 1000€ za trošiti, te besplatan buy in na sve turnire na High Pulse Pokeru za slijedeća 3 mjeseca, te bounty na vas na svim turnirima koje igrate. Pro Contract čeka na vas.

Ova fenomenalna ponuda se ne smije propustiti. Evo nekoliko detalja što trebate znati o Pro Contract turniru. Pro Contract turnir igrati će se 15.1.2012 u 21:00, sa 100€ buy in. High Pulse Poker garantira 3 mjesta na World Poker Tour Main Eventu, putovanje i smještaj te novac za trošiti. Osim toga, garantirana nagrada na High Pulse Turniru je 10000€.

Sateliti za Pro Contract turnir se igraju svaki dan za samo 1€, a tu postoje još i Sit And Go sateliti, ali svoje mjesto najjednostavnije kupite za 100€ direktno.

Pobjedik Pro Contract turnira dobiti će ugovor na dvije godine. WPT paket ne može biti prebačen u novce već se mora iskoristiti. Nositi ćete High Pulse odjeću na turniru u Beču. Dok predstavljate High Pulse, morate se ponašati profesionalno.

Zaista fenomenalna ponuda koju nudi ova poker soba, a još je fenomenalnije to što cijelo vrijeme možete igrati freeroll turnire i skupiti novce za satelit turnire koji vode na Pro Contract.

Pro Contract

Odgovori