Igrač Corone poker Igotpoker u usponu sa 0 na 700 eura

U ovom tekstu ću vam opisati kako sam došao sa 0 eura na 700 eura u svega 3 tjedna na Coroni pokeru. Prvih 2 dolara sam dobio na facebook nagradnoj igri koju je objavio ovaj profil sa tih 2€ sam izgradio bankroll od 700€.

Svim igračima bi preporučio Connectivegames software (coronapoker) koji se nalazi na uniqe mreži, uglavnom talijanski vrlo agresivni ali i kockarski raspoloženi igrači na kojima mozete povećati svoj bankroll bez previse muke ako imate strpljenja i ne tiltate kad vam krekiraju KK sa nekom glupom rukom kao što je 46 offsuit.

Ako želite ostvarit cilj koji sam ja uspio bilo bi pametno da se držite ovih par točaka:

– Nikad ne ulazite na stol sa više od 10% svog ukupnog bankrolla,iako mnoge stranice savjetuju da je najbolje da imate za 20-40 buyinova mislim da mnogi igrači bi igrali pre opusteno ako ulaze na stol sa 3 do 4% svog ukupnog bankrolla i vrlo lako donose vrlo nepotrebne callove.

– Ako niste već high roller,ako uspijete doći na određeni limit i vidite da pocinjete gubiti najbolje vam se vratiti na prošli limit i ostat igrat na njemu jer vjerovatno vam jos ne odgovara prelaženje na veći limit. Takva situacija se i meni dogodila i ostao sam na NL30(0.15-0-30)i nastavio sam pobjeđivati.

– Pozicija je jako često važnija od samih karata.Evo jedan primjer kako se najbolje koristi pozicija,recimo da ste na buttonu,i na dobroj ste poziciji i platili ste sa osrednjim kartama, i dođe vam top pair i nakon sto vaš protivnik checkira vi betate i dobijete call, protivnik u toj situaciji najčešće checkira nakon toga vi možete checkirati i održat pot manjim. A nemoram ni objašnjavat kolko je važno kada ste na zadnjoj poziciji a dobijete vrlo jak hand i kada možete po njihovim betanjima i po opasnosti boje i skale na stolu odlućit hoćete li raisat ili samo callat.

Na kraju krajeva, možete biti genijalac, matematičar i lumen ali ništa vas neće spasiti od nesreće, i tu nemožete apsolutno ništa!Ako nemate strpljenja možete čitati razne članke,gledati video zapise nekih poznatih pokeraša, ali od svega toga nikakve koristi! Strpljenje i samokontrola, to su dvije najbitnije stvari za poker.Jer vi možete igrati turnir od 2 dana doći na korak do glavne nagrade i nakon sveg tog preznojavanja, i muke-jedan jedini river vam može odnijeti apsolutno sve što ste do tada strpljivo gradili. Zato nikada nemojte sjediti za stolom s cijelim bankrollom ili većinom bankrolla, jer koliko god imali dobre karte, koliko god imali strpljenja, uvijek možete izgubiti protiv puno lošijih karata.Baš tu slijedi samokontrola. Možda ste izgubili velike novce protiv nekoga tko je stavio all in preflop sa npr.2 7 offsuit, možda vas je nekome i posrećilo na riveru, ali to ništa nije bitno ako ste vi u globalu bolji igrač!Ako imate samokontrolu, taj izgubljeni pot je potpuno nevažan,jer lošiji igrač vas može pobijediti na sreću jednom ili dva puta, više ne!

Ako mislite da baš vi nemate nikada sreće, i da baš vi uvijek gubite od lošijih igrača,razmislite još jednom,jer ste tada baš vi taj lošiji igrač!

Poker je igra znanja,živaca i sreće,ako ste jedan od sretnika koji su se prepoznali u barem dvije od tri ponuđene stavke,ovo je sigurno igra za vas!

Odgovori