Igrajte protiv Viktora Bloma ili Gus Hansena

Sigurno ste se pitali kako je to igrati protiv nekog od poker profesionalaca, no niste si to mogli priuštiti zbog nedostatka novca, kao i većina nas. Full Tilt je iznenadio sve i sada nudi low stakes stolove s rezerviranim mjestom za Gusa ili Viktora.

Full Tilt natjecanje

Full Tilt natjecanje

Full Tilt Poker daje svojim igračima mogućnost igranja protiv poker profesionalaca na low limit stolovima. Ovo ‘natjecanje’ možete pronaći na cash stolovima. Nazivi stolova su ili ‘Gus Hansen’s Table‘ ili ‘Isildur1’s Table‘, te ih je moguće naći na raznim vrstama cash igara.

Nekoliko puta tjedno će Gus i Viktor odabrati jedan ili više stolova i pridružiti se igračima u igri.

Oboje vole miješati u igrama, tako da ‘natjecanje’ uključuje cash igru na stolovima Omaha Hi, Omaha Hi/Lo, Razz, Stud Hi/Lo, Draw Poker i Mixed igre.

Igrači mogu zaraditi besplatan Ring Game ticket, odnosno ulaznicu i to tako što su aktivni na stolu kada Gus ili Isildur1 sjednu i počnu igrati. Trebate igrati najmanje 10 minuta prije nego što oni sjednu kako bi ste mogli osvojiti ulaznicu koja će biti u obliku buy inna od 50BB na Pot Limit stolovima i No Limit stolovima, dok na Fixed Limit stolovima će iznositi 25BB.

Postoji još jedan način kako osvojiti ulaznicu. Osvojite što više showdowna na tom stolu dok je profesionalac u igri.

Zaigrajte na PokerStars sobi i kvalificirajte se na PCA turnire.

Odgovori