Igrajte SNG turnire kako bi ste poboljšali vještinu

Vježba je vaš najbolji prijatelj kada se radi o turnirskoj igri, a igrati online Sit and Go turnire od 9 ljudi je savršeno za vas koji želite početi igrati ili poboljšati svoju vještinu. Polako povečavajte broj stolova i vidjeti će te kako napredujete – biti će te spremni za live turnire.

Turniri u lokalnom casinu imaju drugačiju blind strukturu koja je uglavnom napravljena da se turnir što prije završi.

Ako igrate online i igrate na više stolova, biti će te frustrirani igrom uživo jer je spora i možda nećete odmah početi pobjeđivati.

Igranjem SNG turnira i fokusiranjem na ranu, srednju i kasnu fazu, te bubble i osvajanje prvog mjesta biti će te više efikasniji na live turnirima. Kako bi ste se što bolje pripremili, prestanite igrati više stolova te krenite igrati samo jedan turnir u isto vrijeme.

Ovo bi moglo malo srozati vaš pobjednički duh jer će te manje zaraditi, no dugoročno gledajući će te postati puno bolji live igrač.

Početni stack na SNG turnirima je 1500 čipova i igra se normalnom brzinom (to su turniri koje će te odabrati). Za pobjedu će vam trebati oko 45 minuta.

U početnoj fazi igrajte tight i ako dođete do 1900 čipova je odlično. Vaš glavni cilj je doći u novce na velikim live turnirima, a da bi do toga došli morate:

– prebroditi strah od flopa
– naučiti zaraditi čipove
– biti malo nestrpljiv
– ne ići all in ako niste najjači
– poboljšati vještinu mijenjanja ritma igranja; ovisno o vašoj veličini čipova.

Prva tri levela u SNG turniru predstavljaju prvih šest sati live turnira (naravno u ovisnosti o broju igrača i strukturi)

Mislite da ste spremni zaigrati live? Prvo izvježbajte online, na PokerStars sobi.

Odgovori