Igranje za stvarni novac na PokerStars sobi

Svi ste barem jednom poželjeli osvojiti milijun dolara na pokeru. Postoji realna mogućnost da to i ostvarite, ali zašto ne biste krenuli sa grindanjem u online pokeru i najpopularnijoj i najvećoj poker stranici na svijetu – PokerStars? Pročitajte članak o uplati i isplati novca.

Načini Uplata Isplata
visa Visa da da
mastercard MasterCard da ne
entropay EntroPay da da
maestro Maestro da ne
neteller-fd-lp NETELLER da da
webmoney WebMoney da da
moneybookers Skrill (Moneybookers) da da
localbanktransfer Lokalni bankovni transfer da ne
paysafecard Paysafecard da da
directbanktransfer Bankovni transfer da da
Čekovi Čekovi da da
Wire Cashouts Wire Cashouts da da

PokerStars je online poker soba, a ne kockarnica. To znači da nikad ne igrate protiv kuće, već samo protiv drugih igrača na Internetu. Uzimaju naknadu putem ‘rake’, mali dio novca iz svakog pota, kao i u live casinu. Taj rake nikada ne prelazi $5. Na manjim novčanim limitima PokerStars uzima manji rake.

Poker novac i račun PokerStarsovog igrača čuva se na odvojenim računima i ne koristi se za PokerStarsove operativne troškove. Tim izdvojenim računima upravlja vodeća europska banka. Dogovori osiguravaju da PokerStars u bilo kojem trenutku može ispuniti sve novčane obveze prema svojim online igračima i pružiti dodatno jamstvo da su sredstva igrača uvijek sigurna na PokerStarsu.

Zadajte limite na uplate
PokerStars vjeruje da biste sami trebali moći upravljati svojim vlastitim proračunom za igranje online pokera. Omogućavaju vam da ograničite svoje vlastite limite na tjedne uplate stvarnog novca. Naravno, ti limiti ne mogu biti viši od onih koje ste već zadali na svom računu. Jednostavno na izborniku na vrhu glavnog predvorja otvorite blagajnika i kliknite na ‘Ograniči limite na pologe‘.

Odgovori