Isildur1 dobio po “džepu”!

Isildur1, poznat kao jedna od nadolazećih poker zvijezda iz Švedske, prije nekoliko dana pošteno se “opekao” igrajući protiv profesionalca Patrika Antoniusa.

Poznavajući njegov agresivan način igre za No-Limit stolovima, nije se smio upustit ili bolje rečeno morao je znati da zajedno za stolom sa jednim od majstora Pot-Limit stolova Patrika Antoniusa realno nema nikakvih izgleda.

Devet sati i sveukupno 2100 odigranih “ruku” koštalo je Islidur1 ni manje ni više nego 3 milijuna dolara! Imajući u vidu da je Islidur1 samo dan prije bio među Top 5 igrača po sveukupnoj zaradi u tekućoj godini, bio je to za njega težak udarac.

U početku je bio dogovoren Pot-Limit, no nakon što je Isildur1 ubrzo bio milijun dolara u minusu, dogovorena su četiri stola, dva Pot-Limit i dva No-Limit stola.

Antonius kao pravi znalac No-Limit stolova htio je naravno ostati za njima, ali nakon devet sati igre i sam je bio poprilično iznenađen kada je shavtio da je tri milijuna dolara u plusu.

Težak udarac za Isildur1, koji je shvativši za vrijeme same igre koliko je u gubitku imao ozbiljnih problema u samom pristupu igri.

Odgovori