Isildur1 ipak neće sudjelovati na Big Game IV

Isildur1 otkazao svoj nastup na PartyPoker.com Big Game IV.

Interes za nadolazeći PartyPoker Big Game IV naglo je porastao zbog ponude Tonya G Isilduru1. Međutim, da li je to bila samo taktika organizatora da privuku pozornost za ovaj event, ne znamo.

Ono što znamo jest to da je Tony G je na svom blogu objavio da se Isildur1 ipak neće pridružiti Big Gameu IV u Londonu. “Oprosti što neću doći, čuvaj se “, napisao je Isidur1 u SMS poruci koji je poslao Tonyu G.

Tony G ponudio je Isilduru da će ga stejkati cijelo vrijeme, platiti mu sve troškove i podijeliti profit. Isildur1 je prigovorio kako je ulog premali, ali je dogovoreno da će se podići kad sjednu za stol.

Nije poznat razlog zašto je odbio doći. Kao jedan od mogućih razloga Tony G spominje njegov vozački ispit koji treba položiti, ali teško je vjerovati da bi ga to spriječilo u sudjelovanju ovakvog eventa.

“Ostao mi je gorak okus u ustima”, rekao je Tony. “Ono što morate razumjeti je to da je on mene prvi kontaktirao, a onda odlučio da će igrati. Što se mene tiče, ja perem ruke i krećem dalje. Na tvom biciklu!”- izjavio je Tony G.

Odgovori