Isildur1 otkrio identitet – Viktor Blom

Isildur1 je napokon otkrio svoje pravo lice, i to u live eventu protiv svog kolege iz PokerStars Pro tima, Bertrand “ElkY” Grospellier.

Iako su svi nagađali tko bi Isildur1 mogao biti, te je većina njih slutila kako bi to baš mogao biti Blom iz Švedske, jučer se to i otkrilo. Na Caribbean Adventure na Bahamama Blom i Grospellier odigrali su HU meč u trajanju od 100 ruku.

Isildur1

Igru su nakon dogovora započeli sa 10 000$ i blindovima od 500$/100$. Igrali su dok nisu otišli all in. Grospellier je držao JJ, a Isildur1 je imao AK. Kralj na turnu dao je Blomu pobjedu u svom live debiju.

Krajem 2009 Blom je došao u online cash scenu i pokorio Full Tilt, zaradivši pritom oko 5 milijuna dolara, koje je kasnije i izgubio, ali sebe smatra jednim od najbolji Heads Up igrača u No Limit Hold’em igri.

”Mislim da većina ljudi već neko vrijeme zna tko sam ja, tako da mi ovo niej predstavilo problem, ali kada sam potpisao ugovor sa Poker Starsom nekako mi je došlo da pokažem svoj identitet.”- Isildur1

Sada kad je otkrio svoje pravo lice trebamo samo čekati i vidjeti kako će igrati protiv Dwana, Iveya i ostalih poker veličina.

Pogledajte dva izdvojena videa u kojima možete vidjeti izlazak Isildura na scenu i jedan njegov bluff, koji nije uspio.

Prvi javni izlazak

Glupi bluff od strane Isildura1

Odgovori