Jason Mercier dva SCOOP turnira u 24 sata

Početak PokerStars Spring Championship of Online Poker serijala nije mogao početi zanimljivije, pogotovo za Jason ‘treysfull21’ Merciera koji je uspio osvojiti dva od prvih 8 turnira.

Njegova prva titula došla je na turniru broj 5, $2100 Fixd Limit Badugi. Iako je sudjelovalo samo 56 igrača, nagradni fond dosegnuo je $112 000, a najboljih 7 je ušlo u novce. Mercier je bio 4. po broju čipova na finalnom stolu od 8 igrača, ali je do Heads Up dvoboja sakupio prednost od 2:1.

Na kraju je osvojio titulu i $39 000. Bila je ovo njegova prva Badugi pobjeda u karijeri.

Dan nakon toga, Mercier je ponovno zaigrao. Osvojio je $2100 No Limit Five Card Draw turnir. Sudjelovalo je 43 igrača, a u Heads Up dvoboju pobijedio je Rusa ‘berserk64’ i osvojio $34 000. Na finalnom stolu igrali su još i Mike ‘SirWatts’ Watson i Vladimir ‘GVOZDIKA55’ Schemelev.

‘Osjećam se dobro. Sretan sam što imam šansu osvojio SCOOP nagradu za igrača godine. Nisam nikad igrao cijeli SCOPP ili WCOOP serijal, a ovoga puta ću zapravo to učiniti, tako da se nadam pobjedi.’ rekao je Mercier.

On ima $1.6 milijuna zarade u online pokeru, uključujući WCOOP naslov iz 2010 i 2012, a ukupno ima 7 naslova ako se kombiniraju SCOOP, WCOOP i FTOPS turniri.

SCOOP POY ljestvica

SCOOP POY ljestvica

Čestitamo Jason, samo nastavi tako. Za vas još nije kasno. Instalirajte PokerStars i krenite s igrom.

Odgovori