Jason Mercier osvojio turnir na kojem se pojavio Howard Lederer

Jason Mercier osvojio je $10K 2-7 lowball Championship, te je osim četvrte narukvice u karijeri, osvojio i $273 335. Među deset igrača bilo je čak 5 osvajača narukvica, a na istom se turniru vratio i Howard Lederer, koji se ispričao svih poker igračima zbog Crnog Petka.

‘Ako mogu osvojiti još jednu narukvicu u kratkom vremenu, biti će to jako zanimljivo za ostatak WSOP serijala. Igrati ću besplatno druge godine,’ rekao je Mercier. Navodno je riječ o okladi u kojoj će osvojiti 3 WSOP narukvice u 2016 godini.

Jason Mercier se pridružio poker igračima sa četiri WSOP narukvice, te time postao tek 39. igrač u povijesti sa 4 ili više narukvica. Bill Boyd, Puggy Pearson, Amarillo Slim Preston, Mike Matusow, Huck Seed također imaju 4 narukvice.

Iako je mlad, samo 29 godina, Jason je već puno toga postigao. Osim WSOP pobjeda ima i European Poker Tour pobjedu kao i dvije pobjede na World Championship of Online Poker. Samo na WSOP-u je osvojio $3.8 milijuna.

Mercier je također rekao kako je osvojio više nego što mu je to donijela prva nagrada i to zbog raznih oklada s drugim poker igračima.

Ovaj je turnir privukao 100 igrača, a nagradni fond je bio $940 000, te su najboljih 15 ušli u novce. Broj igrača je nešto veći nego lani, kada je bilo 77 igrača.

Vratio se Howard Lederer

Howard Lederer

Howard Lederer

Kao što su neki pretpostavljali, bivši vlasnik Full Tilt Pokera vratio se na WSOP, tjedan dana nakon Chrisa Fergusona.

Prošlog je mjeseca Lederer iznenadio poker svijet s izjavom kako se izvinjava svim poker igračima zbog toga što se dogodilo kobnog Crnog Petka. To je vjerojatno bilo malo cinično od njega i vjerojatno samo zato da se vrati na WSOP serijal.

Na turniru je Lederer došao do drugog dana, te je iskoristio svoj opcionalni re-buy no ispao je oko 30-og mjesta.2-7 lowball

Odgovori