John Racener

John Racener nadimkom  “Spikey”

svoj najbolji poker pokazao je na ovogodišnjem WSOP Main Event na kojem je protiv Jonathana Duhamel – a izgubio, te osvojivši drugo mjesto pokupio nagradni fond više od 5,5 milijuna $.

John Racener je američki profesionalni poker igrač rođen 16.12.1985. godine u Dunedin Floridi. Uspjeh u pokeru mu je odmah na početku bio zagarantiran, pretvorivši 50 $ koje si prebacio na poker račun u 30,000 $ u samo 6 mjeseci. Trenutno živi u Tampa, Florida, te nikada nije imao nikakav posao pokraj pokera, jednostavno nije imao potrebe pokraj tako dobre igre. Za svoj 21. rođendan osvojio je 103,000 $ završivši na trećem mjestu u 5,000 $ No Limit Hold’em WSOP u Atlantic City –ju što mu je vjerojatno bio uspon karijere. Mjesec dana kasnije dostigao je do finalnog stola na WPT – ovom Borgata zimskom natjecanju gdje je osvojio 166,000 $. Godinu poslije vratio se u Atlantic City te u finalu pobijedio i osvojio zlatni prsten i nagradni fond od 380,000 $ .

Svoj prvi veliki dojam napravio je  na WSOP u lipnju 2008. Kada je došao do finalnog stola na 2,500 $ vrijednom Omaha/Seven Card Studi Hi/Lo turniru. Dolazeće godine postigao je svoj drugi WSOP finalni stol na 5000 $ vrijednom Pot Limit Omaha Hi/Lo turniru.

Pokraj WSOP – a 2010. godine otputovao je u Englesku kako bi igrao u World Series of Poker Europe, gdje je pokupio 60,000 $ za osvojeno 5. mjesto u 5,000 funta vrijednom Pot Limit Omaha natjecanju.

Glavni savjet koji daje mladim igračima je samo igranje pokera, tako navodi i pametno korištenje bankroll management – a je jako važno, instinkt kao i strpljenje koje će pomoći postati uspješan poker igrač.

Zanimljiva stvar koja se kod igrača John– a Racener–a tokom igre može primijetiti je da često može se reći stalno žvače žvakaću gumu za koju kaže da mu donosi sreću te mu pomaže pri koncentraciji i disanju, ali i činjenica da prvi puta kada je stavio žvakaču gumu tokom turnira došao do finalnog stola.

Ime: John Racener nadimak  “Spikey”
Lokacija: Port Richey, FL, USA
Ukupne nagrade: $ 7,018,177
Završena natjecanja na 1.mjestu: 1
ProRank 1 Position: 4
Godine: 24
Djeca: nijedno
Poker počeo igrati: 2003
Omiljena poker igra: voli ih sve
Ambicije: pobijediti i dati svoje najbolje kada kod sjedne za poker stol
Hobi: košarka, tenis, golf

2 komentara

  1. Root napisao:

    jonathan duhamel je već legenda

Odgovori