Još malo i gotovo – PokerStars WCOOP

Gotovo sva velika imena iz poker svijeta igrala su WCOOP turnire, a većina ih je bila uspješna. Sutra, u nedjelju je veliko finale s buy inom od $5200, a pobjednik će uzeti najmanje milijun dolara.

Kanada je na vodećem mjestu, kao najuspješnija zemlja ovogodišnjeg WCOOP turnira, ali Rusija se prikačila na drugom mjestu Norveškoj i Velikoj Britaniji i to najviše zahvaljujući dvije pobjede koje su ostvarili prije 2 dana.

Norvežanin ‘Mikal12345’ postao je prvi igrač koji je osvojio dva turnira na ovogodišnjem WCOOP serijalu. Nakon turnira broj 12, uzeo je i turnir broj 26. Da nije slučajnost govori i činjenica da su oba turnira bila $215 PLO. Osim ove dvije pobjede, ‘Mikal12345’ ima još 11 ulazaka u novce te je trenutno na vodećem mjestu ljestvice najboljih igrača WCOOP serije.

George Danzer iz Njemačke ima 13 ulazaka u novce, ali samo jednu pobjedu, odmah iza njega je Dan ‘djk123’ Kelly koji je oborio rekord osvojivši 4. WCOOP naslov. Australac je najuspješniji WCOOP igrač u povijesti, te je u utrci da osvoji nagradu za igrača turnira.

Među ostalim pobjednicima valja spomenuti Justin ‘ZeeJustin’ Bonomo koji je osvojio svoj prvi WCOOP u Razz igri. Online turnirska legenda, Australac James ‘Andy McLEOD’ Obst nije uspio doći do svoje prve pobjede na WCOOP serijalu. Morao se zadovoljiti drugim mjestom na $320 PLO H/L turniru.

WCOOP je ponudio i borbu između Elkya i Eugene Katchalova. Katchalov je u prednosti, no Elky je na dobrom putu da ga stigne.

ElkY
Zarada: $47,861.17
Cashes: 5

Katchalov
Zarada: $74,066.05
Cashes: 8

Odgovori