Kada prestati sa igrom?

Ovaj članak namjenjen je za početnike kao vodič za dobru satnu zaradu, odnosno kako ne doći do  tilta :). Prvo što treba napomenuti je da poker igrate kad vam najbolje „paše“, tj. igrajte kada ste najbolje raspoloženi i niste ograničeni vremenom. Na primjer: Ako ste noći tip igrača i igranje u večernjim satima vas opušta, odnosno tada koristite svoj maksimum – igrajte u večernjim terminima. Mada nije preporučljivo igrati ako ste imali naporan dan na poslu ili se osjećate napeto. Da se vratim na naše pitanje „Kada prestati sa igrom“… Eksperti kažu da je najbolje prekinuti ako imate sljedeće simptome:

1) Svaki hand mislite da protivnik blefira.
2) Polako gubite novac, i pratite svaki hand da bi ste pokušali vratiti novac.
3) Nemate više živaca i samo tražite akciju koja će vas „zadovoljiti“.
4) Počinjete spavati tijekom igre.
5) Ponestaje vam koncentracije i ne možete pratiti poteze neprijtelja.

Ako osjetite da imate jedan od ovih simptoma, odmah prekinite sa igrom i pokušajte raditi nešto drugo što vas opušta, npr. boravak u prirodi, odlazak u kafić,…
Također svaki igrač bi trebao imati u vidu svoje „radno vrijeme“, odnosno koliko sjediti za solicom i gledati u monitor. Dobar poker igrač zna završiti na vrijeme i osjeti kad je predugo igrao. To je i dobar jako koncept štednje novca na pokeru!

Uz ovaj članka vam preporučujemo da pročitate i „7 jednostavinh zaltinh poker pravila“.

Odgovori