Kako početi igrati online poker?

U idućih nekoliko minuta pokušat ćemo vam objasnik kako kao početnik, bez ikakvog predznanja o online pokeru započeti igrati najpopularniju igru zadnjih nekoliko godina i to iz vašeg vlastitog doma.

Naravno da svatko od vas koji prvi put čuje za poker automatski s pokerom veže velika kasina. No u zadnjih nekoliko kao i u cijelom svijetu došlo je to ogromnog zanimanja za ovu igru putem pc-a i vlastitog stana ili kuće. Prednost svega toga je naravno u početku ta što se ne morate daleko voziti do vašeg prvog kazina u blizini a s druge strane naravno vaša domaća i ugodna atmosfera koju vam pružaju vaša vlastita četiri zida. Da započeti igrati online poker uopće nije tako komplicirana stvar kako mnogi misle, objsnit ćemo vam u idućih par rečenica.

Kako izabrati koji online poker meni najviše odgovara?

Ovo bi moglo biti ono pitanje na koje gotovo n emožemo ni sami dati odgovor. Danas na tržištu postoji ogroman broj poker stranica koje vam nude gotovo jednake mogućnosti za igru. U početku bi svakako najpametnije bilo posavjetovati se sa nekim od svojih prijatelja za koje znate da i sami igraju online poker. Najvažnija stvar tu u početku može biti za sve vas početnike, da se u startu odlučite za poker stranice koje imaju vrlo jednostavan software za korištenje, kako u početku kao početnik nebi gubili vrijeme i strpljenje do sebi ne pronađete određeni stol za igru. Jedna od takvih poker stranica je zasigurno Red Kings Poker, koji uz vrlo jednostavan software također i jezično prilagođen našem području, što budi samo realni nekima od vas uveliko može olakšat situaciju pri odabiru stranice.

Pronašli poker no što dalje?

Daljna procedura je u biti vrlo jednostavna, i da bi započeli igrati online poker ostaje vam još samo nekoliko minuta. Prvo kada ste pronašli,skinuli te instalirali potreban poker software kao npr. Red Kings, odmah nakon što se po prvi put pokrenuli program potrebno je otvoriti korisnički račun na stranicama na kojima igrate (account). Neki od vas će odmah na prvi pogled sada pomislit kako je tu potrebno ostavljati važne podatke npr. bankovne kartice za raznorazne uplate itd., što nikako nije točno. Većinom su to samo osnovni podaci kao npr. ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja,broj telefona, te eventualno mjesto koje je predviđeno za upis dodatnih bonus kodova, koji vam kasnije mogu pridonijet povećanju vašeg bankovnog računa na stranicama na kojima igrate. I to bi bilo to uspješno ste otovrili korisnički raču, logirali ste se ali šta dalje?

Play ili Real Money?

Logirali ste ponovo na poker,hoćete prvo malo odigrati da snimite situaciju? Sve je moguće. Sve poker stranice daju opciju igranja sa takozvanim Play Money. Novac koji ne postoji u stvarnosti, nego je samo namijenjem onim igračima koji nemaju stvarnog novca na računu a željni su u tom trenutku ili odigrati koji partiju da ubiju vrijem ili još jedna dobra strana Play Money-a jest ta, da taj virtualni novac svakom početniku može poslužit kao uvježbavanje same igre.

Soba izabrana, korisnički račun aktiviran, uvježbani jeste. Spremni za Real Money?

Vrlo jednostavno. Svaka stranica na kojoj igrate nude opcije CASHIER. Ako posjetite tu opcije bit ćete prebačeni na vlastito stanje na računu gdje vam se na svim stranicma nudi opcija uplate tj. deposita na vlastiti korisnički poker račun. Minimalna uplata na većini stranica iznosi od 10-25$. Transakcije tj. uplate isplate u većini slučajeva budu registrirane u samo nekoliko minuta. Uplatiti možete putem vaših VISA,MASTER i svih ostalih mogućih kreditnih kartica. Uz to, u većini slučajeva imate i mogućnost uplata putem Moneybookers-a te Neteller-a.

Dakle, u principu je sistem online pokera vrlo jednostavan. Skinete poker, malo se uvježbate, uplatite nešto novaca na svoj korisnički račun i igra može započeti. Kako smo već spomenuli poker možete igrati besplatno a osvojiti pravi novac, turniri koji vam to omugućuju zovu se FREEROLL turniri. Za primjer svakih sat vremena ima freeroll turnir na pokerstars kliki ovdje da se registriraš.

2 komentara

  1. zeljko napisao:

    poker je drustvena igra

Odgovori