Kako zaraditi na cash igri?

Ključni element cash igre je zarada, a zaraditi možete tako što popijete nekoliko pivi i riskirate. U nastavku pročitajte objašnjenje zarade na LIVE cash igri.

Cash igraPrva stvar koju želite dok igrate cash je da budete plaćeni kada imate jaku kartu, a to možete samo ako si napravite imidž manijaka za stolom kojemu nije stalo do novca. Vaša misija je izbaciti ljude iz komforta igre i natjerati ih da igraju drugačije, odnosno lošije protiv vas. Bitno je znati da igrači teško mijenjaju svoj prvi dojam o drugom igraču.

Sjednite za stol kao da ste došli na party. Budite uzbuđeni što igrate, pričajte sa što više ljudi, pogotovo s onima koji ne uživaju previše za stolom. Trebate natjerati ljude da kockaju.

Nekoliko stvari je neophodno za ovu vrstu igre, a to su piće, i često igranje, a prvih nekoliko ruku odigrajte agresivno. Prvih nekoliko čipova koje će te dati će ići u vašu korist jer ćete o sebi napraviti sliku kao da vam nije stalo za novac. Kada igra postane agresivnija, imate svoju šansu i iskoristite ju.

Vrlo je bitno izabrati moment. Ako vam ne ide dobro, nemojte se bojati napustiti stol, ili promijeniti igru u normalnu. Budite sigurni u ono što radite, a ako vidite da vas igrači prate pri svakom vašem ulaganju, nemojte se bojati blefirati ih, ali pazite kako to radite.

Ukoliko stol dozvoljava, napravite straddle. Ukoliko bude nekoliko limpera, gurnite all in. Teško da će netko pratiti cijeli stack za nekoliko čipova koji su u sredini.

Slijedeći korak koji trebate napraviti jest zaista dobiti neke dobre ruke. Recimo imate T8 u boji. Napravite raise sa srednje pozicije i gotovo svi vas zovu. Na flopu dođe J97. Odličan flop za vas. Igrači rade check sve do vas, a vi uložite i napravite vrlo ugodan pot. Svi se bace osim jednog tight igrača kojem se ne sviđa vaša igra. Malo razmišlja i gurne all in. Vi radite instant call.

On je imao top par i mogućnost skale, te počinje priča kako ste sretni. Naravno da ste sretni, ali natjerali ste njega da igra kako inače ne bi odigrao, a to je vaš cilj.

Istražujte igru i natjerajte igrače da se prilagode vašoj igri.

Odgovori