Kartaška manija osvaja i Hrvatsku

PokerODRŽANA PREZENTACIJA POZNATOG TV-SHOWA KOJI PRATI POKERAŠKE TURNIRE

Iako riječi »flop«, »turn« ili »river« većini ljudi ne znače mnogo, na njima se svakodnevno dobivaju i gube milijuni dolara. Radi se o izrazima u »Texas Hold’em« pokeru, kartaškoj maniji koja je zarazila cijeli svijet, a sada, posredstvom Hrvatske lutrije i agencije »Prvi sport« osvaja i Hrvatsku. Naime, »Prvi sport« otkupio je prava na prijenos »World Series of Poker« što se već mjesec dana emitira na Zagrebačkoj televiziji Z1, a prva medijska promocija odrađena je jučer u zagrebačkom casinu »Fortuna«.

Mi smo izrazito zadovljni podacima o gledanosti, koji kažu da svaku emisiju »WSOP« prati oko 20 tisuća ljudi. S obzirom da nemamo praktički nikakve reklame, i da je termin u ponoć na lokalnoj televiziji, to je jako dobar rezultat. Uskoro ćemo se proširiti i na područje Rijeke putem Kanala Ri, a cilj nam je emitiranje u cijeloj Hrvatskoj, kazao je direktor »Prvog sporta« Zlatko Škrinjar.

Domaća verzija pokeraških turnira u organizaciji Hrvatske lutrije zove se »Croatian Series of Poker«, održava se u kasinima »Fortuna« i »International«, a četiri prvoplasirana imat će priliku zaigrati i na završnom turniru svjetske serije što se održava u Las Vegasu uz nagradni fond od oko 16 milijuna dolara. Za pripadnike »sedme sile« održan je i prigodni Texas Hold’em turnir u kojem se kao najs(p)retniji pokazao fotoreporter Jutarnjeg Marin Tironi.

Izvor: “Novi List”

Uključi se u online BWIN Poker

Odgovori