Katerina Malasidou postala ambasador pokera

Nova članica PokerStars Online Pro tima je Katerina Malasidou. Ispričala je priču kako je postala poker profesionalac iako je u nekim trenutcima jedva razumjela igru. Odustala je od karijere računovođe i posvetila se promociji pokera zajedno sa svojim dečkom, André Coimbrom

‘Prošle jeseni, mislim da je bio Listopad, PokerStars je poslao e-mail svojim Supernova i Supernova Elite članovima s objašnjenjem da traže ljude za Online tim. Poslala sam svoj CV, potrebne dokumente i moju priču kao i svi ostali, te su me prihvatili. Možda i to što sam žensko je malo utjecalo na odluku.

Također imam blog na kojem pišem sve vezano za poker, uglavnom svoja iskustva, sve što se događa u mom životu i što ima veze sa pokerom. Možda je i to pomoglo. Počela sam sa blogom prije nego što sam počela igrati poker. Moj prvi članak na blogu je bio:’okay, I don’t know the rules. I’m not clear as to whether a flush is better than a full house or not.’ (Ok, ja ne znam pravila. Nije mi jasno da li je boja jača od full house ili ne.)

Danas nije cilj samo biti sponzoriran, nositi beđ poker sobe, već je potrebno biti ambasador igre. Moraš biti tamo negdje vani, ljudima dostupan. Možete biti običan igrač, bez puno velikih rezultata, ali i dalje će te biti dobar ambasador ako samo dijelite svoja iskustva.

Njezin dečko, André Coimbra, je također član PokerStars tima, te joj on pomogao u karijeri. Rade skupa i Katerina kaže da joj to nije problem. Da nije bilo njega ona vjerojatno danas ne bi niti igrala poker. Poker ih je povezao još više, pomogao je njihovoj vezi. Poker je prije bio nešto oko čega nisu mogli razgovarati jer je to bio njegov posao te je on želio podijeliti svoja mišljenja samnom, a ja ga nisam razumjela.

Danas pomažemo jedno drugome.

Kada sam počela igrati poker bila sam neiskusna, ali sam ipak ostavila svoj stalni posao kako bih se posvetila igri. Nisam mogla i jedno i drugo. Kako nisam željela raditi ono što ne volim, ostavila sam posao i posvetila se pokeru.

Vidjela sam kako Andre ima puno više vremena od mene, puno bolje raspoređeno vrijeme, putovao je… Kada sam vidjela slike sa Bahama kako pliva u bazenu, odlučila sam. Bila sam previše ljubomorna i to je bio taj okidač.

On mi je puno pomogao na početku. Podupirao me od samog početka. Naravno da on nije mogao garantirati da ću pobjeđivati, ali je rekao da će mi pomoći i podržati me. Vjerovao je u mene.

Kada sam počela igrati, znala sam da neću imati dovoljno novca na kraju mjeseca, jer sam puno proučavala igru i igrala micro stakes, ali ubrzo je sve krenulo na bolje.

Mislim da će ova godina za mene biti jako teška. Nemam nekih planova. Mislim nastaviti igrati srednje uloge, ali možda budem igrala više stolova. Ako poboljšam svoju igru možda se i podignem na veći level. Za sad mi je cilj promovirati poker i privući još više žena da zaigraju.

Odgovori